Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Zoszi! persze fodrász vagyok, egyrészt folytatható csak baba mellett napi 1-2, max. 3 vendég majd anyukám addig tud rá vigyázni, de félre ne értsetek ez nem az első hónapban és 100%ig ő lesz az első!!!
Bea
Megvolt a teszt csajok nega lett, 11.dpo-n vagyok 12,5érzékenységűvel csináltam. Azt hiszem nem lesz baba, nincs több teszt megvárom a nemvárt napját...egy kis reményem még van, de már nem akkora...
Bea
Drukkolok nagyon neked :) várjuk majd az eredményt!
Hope
Gina szeretettel fogadunk.
Hope köszi :)
Sziasztok Lányok!!!
Mostanában én sem irok túl sokat...! Ne haragudjatok!
De nagyon mélyre kerültem! Muszáj egy kicsit "feladnom"... Sajnos rákellett jönnöm, hogy depis lettem és már lassan belebetegszem, hogy nem jön a baba... és ez már a kapcsoltaom rovására is ment. Igy hát le kell állnom, ha nem akarom elvesziteni a párom! :S
Igy hát részemről nincs több hőmérőzés, "kötelező" aktus, és semmilyen praktika!!! Csak iszom a palástfű teát és szedem a vitamint de a gondolataimat messzire próbálom terelni!!! Sajnos ez van...!!!
De mindennap olvasom amiket irtok és szoritok nektek!!!! Nagyon Nagyon!!!!
Üdvözlök mindenkit! Riaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!