Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/564 anonim ***** válasza:
68%
2 hét kb mire készen lesznek!De van olyan ami már holnapra!:) Hát , igen most pozitív vagyok, de nagyon nagy hangulatingadozásaim vannak még. Biztos a hormonoktól, egyik pillanatban fellegek felett járok és tudom h minden oké lesz, másik pillanatban pedig olyan mély negatívitásba esek h férjem nem győz megnyugtatni, h minden rendben!:) Csütörtökön talán már nyugisabb leszek, ha megtudom, h jó helyen van e a babó:)
2013. jan. 7. 19:02
 102/564 anonim ***** válasza:
100%

Zoszi! persze fodrász vagyok, egyrészt folytatható csak baba mellett napi 1-2, max. 3 vendég majd anyukám addig tud rá vigyázni, de félre ne értsetek ez nem az első hónapban és 100%ig ő lesz az első!!!

Bea

2013. jan. 7. 20:39
 103/564 anonim ***** válasza:
100%

Megvolt a teszt csajok nega lett, 11.dpo-n vagyok 12,5érzékenységűvel csináltam. Azt hiszem nem lesz baba, nincs több teszt megvárom a nemvárt napját...egy kis reményem még van, de már nem akkora...

Bea

2013. jan. 8. 07:46
 104/564 anonim ***** válasza:
100%
Megint én vagyok Bea, sorba irogatok ide:))) szédszedtem a tesztet mert láttam másoktól h leszedik az üvegrészt és képzeljétek h ott volt a 2. csík de nagyon halvány, úgyhogy tekintsük még ezt nem megtörténtnek 2 nap múlva újabb teszt, ha addig nem jön meg és azt majd felrakom, ha pozi...
2013. jan. 8. 10:33
 105/564 anonim ***** válasza:
68%

Drukkolok nagyon neked :) várjuk majd az eredményt!

Hope

2013. jan. 8. 12:54
 106/564 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Gina vagyok 28 éves! Már egy jó ideje olvasom a bejegyzéseiteket és ,ha meg engeditek szeretnék csatlakozni hozzátok?! Én egy 2 éves kisfiú anyukája vagyok,és mi is szeretnénk tesót. Reménykedünk benne,hogy 2013-ban össze is jön. Mindenkinek szurkolok és pozitív teszteket kívánok! Gina-84 voltam!
2013. jan. 8. 13:32
 107/564 anonim ***** válasza:
100%

Gina szeretettel fogadunk.

Hope köszi :)

2013. jan. 8. 14:00
 108/564 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én ma megyek dokihoz és ha jól számolom ma,holnap van pé-em,remélem a doki megerősiti és beleegyezik a dologba,vetélés után vok és azóta még nem mertünk próbálkozni. Olvasgatom amiket irtok folyamatosan,cs nem nagyon van időm hozzászólni,de grat mindenkinek aki +at tesztelt és mindent bele azoknak,akik még nem:) Ez lesz a mi évünk. Üdv mindenkinek!
2013. jan. 8. 14:17
 109/564 anonim ***** válasza:
100%
ja,Menda voltam:)
2013. jan. 8. 14:18
 110/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok!!!

Mostanában én sem irok túl sokat...! Ne haragudjatok!

De nagyon mélyre kerültem! Muszáj egy kicsit "feladnom"... Sajnos rákellett jönnöm, hogy depis lettem és már lassan belebetegszem, hogy nem jön a baba... és ez már a kapcsoltaom rovására is ment. Igy hát le kell állnom, ha nem akarom elvesziteni a párom! :S

Igy hát részemről nincs több hőmérőzés, "kötelező" aktus, és semmilyen praktika!!! Csak iszom a palástfű teát és szedem a vitamint de a gondolataimat messzire próbálom terelni!!! Sajnos ez van...!!!

De mindennap olvasom amiket irtok és szoritok nektek!!!! Nagyon Nagyon!!!!

Üdvözlök mindenkit! Riaaa

2013. jan. 8. 16:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!