Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Szia Bea, sokan meg szokták érezni! Ez olyan jó!! Nagyon szorítok :)Én sajnos semmi ilyet nem érzek, bár én ma vagyok a 28dik ciklusnapon, ami fogalmam sincs hanyadik dpo :D Nem görcsölést, hanem inkább ilyen nyomásszerű érzést érzek így esténként és picit ilyen meg fog jönni érzés is van. Meglátjuk. Persze reménykedek, de már nem csodálkozom semmin. Viszont az olyan motiváló és pozitív lenne, ha mindkettőtöknek összejönne és még csak most kezdtünk irkálni :)
Zosz
Hope, de jó már most mész dokihoz? :)) de izgi:)) nagyon szurkolok, ha nekünk sikerült akkor én szept.20-ra leszek a kalkulátor szerint kiírva.Igen úgy olvastam h a méh ilyenkor alkalmazkodik, vagyis készül a növekedésre... Zoszi te már a 28. ciklusnapon vagy? akkor holnapra nemvárod nem? vagy hány naposak neked? Nagyonszurkolok, együtt szülnénk gondolj bele ha sikerül mindkettőnknek:)
Bea
Jó reggelt!Igen Bea, már ilyen korán, sajna két vetélés után nem szabad halogatni az első vizsgálatot!Bár babát, még nem hinném h fog látni, de azt már talán megtudja mondani, h jó helyen van e :) Nagyon félek!Talán még sosem izgultam ennyire :D Már most gyomoridegem van és a wcre futkosok :D
Nektek meg megy a drukk!!!!!!
Hope
Sziasztok! :)
Bea Te mikor csinálsz még tesztet? Mikor lehet már Neked önfeledten örülnünk? :)
Hope, nagyon szorítok és remélem ,hogy minden rendben van!!! :)
Zoszi
Én úgy tudom ma reggel csinál, remélem örülhetünk az eredménynek :) Már izgulunk érted nagyon Bea :)
Hope
Sziasztok!
Igen megvolt a teszt 25ös és erősödőtt:)) úgyhogy már kezdek bízni a dolgokban:)) holnap nem csinálok tesztet hanem szombaton, h akkor legyen egy erős tesztem:) nagyon izgi:)))
Nagyon sajnálom Hope a vetélést, én is félek ettől fekszem amikor csak tudok pihenek, úgyis kevés munkám van.
Bea
Jujj, dejóóóóó :) Gondoltam, h ott a babó :) Nagyon szorítottam, h erősödjön :)
Lányok!Én most indulok dokihoz, szorítsatok, h minden rendben legyen!!!majd ha hazaértem írok!
Hope
Gratulálok Bea!!!!!!!! :))) Tényleg megérezted!!!! De mit éreztél? Csak a puffadást? Úristen!!!!! Nagyon komoly!!!! Párod már felfogta? :))) Nagyon jó!!!
Hope, nagyon szorítok Neked is és írj mindenképp!!! Várom!
Zoszi
Sziasztok!
Nagy örömmel olvasom Bea,hogy erösödött a teszt,nyugi ne idegeskedj ott van a te kis csodád! :)
Hope én is izgulok,hogy mit mond az orvos, várunk vissza a pozitiv hirrel. :)
Zoszi nállatok is biztossan hamarossan össze fog jönni, szurkolok!
Kivánom nektek,hogy ti is át érezétek,milyen kimondhatatlan öröm mikor a kezében tarthatja az anya a gyermekét és majd amikor elöször mondja,hogy ANYA!
Várom a jó hireket mindenkitöl!
Gina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!