Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/564 anonim ***** válasza:
68%

A dpo az a peteéréstől eltelt napok száma!angolul day past ovulation :D Az elején én sem értettem, nyugi :) A teszteknél a számok az érzékenységet jelentik!Elvileg a 10es a legérzékenyebb, ez mutatja ki a legelőbb ha babás vagy. a 25ös meg mensi napján és utána!De én ezt is megcáfolom, nekem a 25ös előbb kimutatta a babót mint a 10es :D Amúgy én is abban reménykedtem, h jajj nekiállunk és hopp jön is :D Mondjuk majdnem így lett, csak nem elsőre hanem másodikra jött össze mindig :D Pedig aztán én olyan görcsös voltam, és annyi tesztet előttem, és reménykedtem, és összezuhantam ha megjött :D

De ez mind semmi, ha összejön akkor meg azon agyalsz h vajon jó helyen van e, vajon megmarad e, és ha megszületik is folyton aggódni fogsz valamiért :) De én már alig várom, h idáig eljussak végre :)

De, hogy tereljem kicsit a gondolatokat, meséljetek magatokról, mit dolgoztok meg ilyesmik?? :)

2013. jan. 9. 15:24
 122/564 anonim ***** válasza:
68%
Mindig lemarad a nevem :D Hope voltam :D
2013. jan. 9. 15:24
 123/564 anonim ***** válasza:
100%

Én vezérigazgató mellett dolgozom multinál :) És utálom, hogy itt én vagyok a legidősebb... :))

Zosz

Te? Ti?

2013. jan. 9. 15:34
 124/564 anonim ***** válasza:
68%
Én jelenleg nem dolgozom, legutóbb a műtét után már nem vártak vissza!Felvettek a helyemre mást!Multinál voltam pénztáros!Próbaidős voltam, szóval várható volt, h nem vesznek vissza, de a baba érdekében és mert veszélyeztetett voltam akkor is, muszáj volt a 6ik héttől táppénzre mennem és feküdnöm!Most meg már nem is keresek új helyet hisz most is feküdnöm kell!Szerencsére párom jól keres, így nem szenvedünk semmiben sem hiányt :)
2013. jan. 9. 15:43
 125/564 anonim ***** válasza:
68%
Na basszus megint lemaradt a nevem :D Ezt nem hiszem el :D Mennyi idős is vagy Zoszi?
2013. jan. 9. 15:44
 126/564 anonim ***** válasza:
100%

Én 33 éves vagyok, de nem látszik ám :)))

Mivel foglalkozik a párod? Az én párom is elég jól keres, de nem fix a fizuja, így egy kicsit stresszes lenne, ha otthon kellene maradnom, és kitartást Neked hozzá, mert én biztosan milliós telefonszámlát csinálnék és ráolvadnék az internetre :)) ha bent (ahogy most, kicsit nincs hajtás, azonnal unatkozom..., muszáj csinálnom valamit)

Az edzést egy kicsit minimalizáltam, mert azt hallottam, ha edzel, akkor kevesebb az esély...én meg nem tudom nem megerőltetni magam, ha eljutok a terembe, 2,5 órát ott vagyok, spinningen is kihajtom a belem...Bár most karácsony után szerintem, ha most megjön, akkor megint lejárok, max. picit lazábban csinálom.

Zosz

2013. jan. 9. 16:07
 127/564 anonim ***** válasza:
68%

Párom autóbusz vezető! :) Hát, én telszámlát nem csinálok, mert ingyen beszélünk szinte mindenkivel :D De internet függő lettem mióta itthon vagyok :D Nagyon unalmas tud lenni, de a babáért bármit megteszek! :)

Én míg volt a 3 hós szünet, zumbáztam, mikor mondtam a dokinak mondta h már próbálkozás alatt se csináljak ilyen intenzív mozgást, mert vérbőséget okoz, és nem tesz jót ha esetleg épp összejönne a baba!szóval én max takarítok, sétálgatok, ez az össz mozgásom :D Elég uncsi itthon amúgy..még jó h van net :D

2013. jan. 9. 16:15
 128/564 anonim ***** válasza:
100%

És megint lemaradt a neved :DDD

Mire a többiek este hazaérnek egy rakás olvasnivalójuk lesz :) Szerintem én ha otthon leszek, akkor nyelveket fogok még tanulni :)))

Kitartás.

Zoszi

2013. jan. 9. 16:31
 129/564 anonim ***** válasza:
100%

Hope köszönöm szépen:) Majd csak elmúlik ez a félelem érzés, vagyis úgy mondanám enyhül...nekem most még a hasam alja fáj de nem egész nap inkább estére, ma vagyok még csak a 12dpo-n vagyis a 27.ciklusnapon.Mikorra vagy kiírva?

Köszi Zoszi, lehet baba, én valahogy érzem h ez nem mensi lesz...

Amúgy ha már írtátok a kort, én 23vagyok, párom22 és első babóca lesz/lenne:)holnap teszt reggel, szorítsatok:))

Bea

2013. jan. 9. 17:28
 130/564 anonim ***** válasza:
68%

Hát, ha eljutok a szülésig, akkor szeptember 11, de ezt én számoltam ki, majd csak holnap megyek dokihoz, de már nagyon izgulok, bár még csak úgyis petezsákot fog még csak látni :)

Én 25 vok, párom 33 :)

Nekem is görcsölt a hasam, de mostanra elmúlt :) De néha visszajön :D Nyúlna a szalagok, rendezkednek a dolgok belül, szóval ez természetes :)

Hope

2013. jan. 9. 18:07
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!