Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/564 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy minden oké Hope, nagyon szorítok. Már csak 3 hét a vízválasztóig, addig meg ki se kelj az ágyból!!!
2013. febr. 5. 14:08
 252/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Hope, ugyanígy volt a kolléganőm is, azóta már megszült és minden szuper velük. Kb. pont ilyen időben kezdett vérezni, két hétig volt otthon és utána már annyira jól volt,hogy a doki engedte dolgozni is és 8 hónapos is elmúlt, csak akkor ment szabira. Bizti minden okés lesz!! Már csak pár hét!!!

Bea, Neked is már csak pár hét van!!! Jesszus, hogy megy az idő!!! :) ugyanígy elmegy majd ez a kevés hét is :)

Én egyébként már nem érzek semmi különöset, akkor volt a 7-9. napokon...és azóta csak néha reggel feszül az alhasam, szóval kb semmit sem érzek már ezekből...nincs megjön érzés, úgyhogy szerintem sajnos ez sem az a hónap lesz, de azért nem csüggedek! Gondolom, ha összejött volna, most is érezném.

Puszi Nektek! Riának is :))) és Neked még annyit, hogy mi gyűrjük csak tovább a próbálkozós hónapokat :)))

Zoszi

2013. febr. 5. 20:47
 253/564 anonim ***** válasza:
100%

Zoszi, ne add fel nincs mindenkinek az az érzés!!!

Igen repül az idő, felőlem mehet gyorsabban, csak akkor lassuljon mikor már mozog a bébi, h azt had élvezzem:)))

Bea

2013. febr. 5. 21:55
 254/564 anonim ***** válasza:
100%

Köszi Zoszi a bíztatást... :)

Nem, még nem voltunk orvosnál, úgy beszéltük megvárjuk az egy évet.

És igazából mindketten elég fiatalok vagyunk még. egyenlőre még reménykedünk, és várunk.

Szandi

2013. febr. 7. 08:37
 255/564 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit meghalódott ez topic... :( nekem ma van a 30. ciklusnapom, ami azt jelenti, hogy késik 1-2 napot, most este teszteltem, de nega lett...szóval úgy látszik majd legközelebb, pedig most voltak beágyazódási jelek.

Azért ha erre jártok szorítsatok.

Zoszi

2013. febr. 8. 20:00
 256/564 anonim ***** válasza:
100%

Szorítok Neked Zoszi! Majd írd meg mi lett :)

Szandi

2013. febr. 9. 08:29
 257/564 anonim ***** válasza:
68%

Zoszi!Én itt vagyok csak nem igen ír senki, de én olvaslak Titeket, és nagyon szorítok h babó legyen a dologban!

Hope

2013. febr. 9. 08:45
 258/564 anonim ***** válasza:
Én is olvasok szorgalmasan. Szorítok mindenkinek! Nekünk ez az első próbálkozós hónap. Egyszer jött meg szülés óta. Remélem többet megint nem fog megjönni egy ideig!:)
2013. febr. 9. 09:35
 259/564 anonim ***** válasza:
Dorka voltam, lemaradt.
2013. febr. 9. 09:35
 260/564 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is mindennap olvasom a bejegyzéseiteket.

Hope pihenj sokat minden rendben lesz.

Többieknek kitartást.

Mi is ebben a honapban kezdünk probálkozni a tesoval!

Üdv mindenkinek!

Gina voltam

2013. febr. 9. 13:26
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!