Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
én is most metéltem egy éve :S vagyis jan.24.-én volt egy éve :S
Akkor volt a picim 6,2mm az UH vizsgálat alapján nézve :(
Anna
Sajnálom Anna, tudom mit érzel!:( Kitartást kívánok Nektek és mielőbbi babásodást!
Hope
De jó olvasni, hogy már pár embernek sikerült innen :)
Gratulálok Nektek!
Nekünk már ez a hetedik próbálkozós hónap, 30-ra nem várom, reménykedünk. De azon kívűl hogy pár napja elkezdett
szurkálni a hasam, semmi tünet...
nem furcsa, hogy 2nappal ezelőtt barnáztam, azóta semmi, a mensimnek ma 6.-ik napja,hogy vége, a melleim mégis fájdogálnak. Szerintetek reménykedhetek?
Anna
Hát sajnos nekünk most sem sikerült, tegnap megjött.. :(
Ez lesz a 8. próbálkozós hónap..
Kezdek megijedni, főleg hogy mindketten fiatalok vagyunk...
Lehet, hogy nagyon rágörcsölök, igaz nem hőmérőzők, nem iszok semmi teát, csak érzem hogy mikor van peteérésem, és akkor vagyunk együtt...
A többieknek sok sikert!!:)
Csajok!
Én még az elején írtam, de immár én is csatlakozom a hivatalos babavárók körébe, ha befogadtok úgyis, hogy nekem már van egy tíz hónaposom. Most jött meg, mert most hagytam abba a szoptatást, úgyhogy mostantól nem fogunk tenni ellene, ha jönni akar a tesó. Nagyon remélem, hogy nem kell rá sokat várnunk.
Kommenteket mindig olvastam, és nagyon örülök a jó híreknek, főleg Hope boldogságának, és mindenkinek szurkolok!
Szia Dorka:) szurkolunk:))
Nekem meg szurkoljatok holnap...holnap megyek az első UH-ra végre:)) alig várom 6és fél hetes vagyok már, azért megy az idő:)
Sajnálom Anna, most szurkolunk neked:)
Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!