Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?
Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!
Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!
Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?
Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!
Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???
Ha van kedved osztd meg velem a történeted!
Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?
Hanyadik baba? ...stb...stb.
Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)
Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)
(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:
Sziasztok!! Gratulálok mindenkinek aki pozit tesztelt!!:)
És erőt,kitartást annak,aki abban a cipőben van mint én..
Másfél éve nem jön a baba..PCO-m+IR-em van...23 éves vagyok , a párom 34....Nyáron fél évig nem menstruáltam
Kétségbe vagyok esve,hogy lesz e egyáltalán valaha babám:(:(
MOst ez a hónapom clostilbegytes és nézzétek a görbém:
szerintetek volt peteérésem?....mibe hogy nem..??elegem van már grrrr:(:(
Szia Lilla és a többi új tag :)
Lilla!Szerintem nem volt sajnos peteérésed görbe alapján, de ne add fel!Nem volt még uh-s peteérés figyelésed??A clostyra azt mondják, ált 3 hónap után mutat fele eredményt, vagy mikor abbahagyod a szedését!
Barbybeyby: oké, teszek fel, bár sok minden nem látszik még rajt, mert még csak 4mm :) Azért kérdeztem amúgy, mert nem akarok senkit bántani azzal, h felteszem!
Bár a kép kicsit homályos is, mert telóval fényképeztem le :)
Nagyon kis édes, ma a hőm megint 37,0 nem tudom mi ez, de párom apukája kismacskákkal álmodott.
barbybeyby
Sziasztok lányok!
Ödvözlöm az "újjakat"! :)
-Anna reméljük, hogy ti a szerencsésebbek közé tartoztok és nem kell hónapokig várnotok a csodára!! :)
-Tegnap 19:49! Sajnálom, hogy ilyen régóta kell várnotok a közös kis csodára. De ne add fel és ne csüggedj!!! Dokinál voltatok már?? (Egy becenvet irj már légyszi!)
-Barbybeyby mit jelent kimacskával álmodni?? Babát?? :) Ha igen akkor remélem bejön a jósálom :)))
-Lilla szerintem sem volt pé-d... bár én nem is igazán vagyok otthon a görbékben...! De ne add fel!!! Nagyon drukkolok!
- Hopeee!!! :) Nagyon aranyos a kis "maszatkád" örülök, hogy raktál fel képet róla! A te örömöd a miénk is! Engem legalábbis nagyon motivál!! És annak is nagyon örülök, hogy még mindig itt vagy velünk!! Remélem itt is maradsz!
Zoszi, Bea, Grant nagyon eltűntetek!!!??? Mizujs veletek???
Köszönöm :) Naná, h itt maradok!Örülök, h megtudom veletek osztani az örömöt és bánatot is!Ha tudok segíteni bárkinek, bármiben csak írjatok :) A többiek valóban eltűntek :( De bizti csak sokat vannak távolabb a nettől :)
Hope
Én nem tűntem el :) Írok is és főleg olvaslak Titeket :)
Mindenkinek örülök, csak nagyon sok a munkám és mellette még babócán is dolgozunk :))))
Zoszi
Barbybeyby ez egy szép babás görbének néz ki :) Én drukkolok, szépen megy fel a hőd!Én ilyenkor már lőttem el tesztet és halvány lett :) Szerintem ha továbbra is fent marad 2-3 napig utána tesztelhetsz :) De szerintem nagyon esélyes a babára!Drukkolok!
Hope
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!