Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányan szeretnénk babásodni...

Hányan szeretnénk babásodni 2013-ban? Kinek van kedve eggyütt várni a csodát?

Figyelt kérdés

Jövendőbeli kismamák tartsuk össze!

Szeretnék tapasztalatokat cserélni, és hasonló cipőben járókkal csevegni! Eggyütt egymásért izgulni!!!

Gondolom hozzám hasonlóan sokan vagytok még akik várják a 2 csikos tesztet és a kis babócát!?

Ha jól sejtem sokan vagyunk akik napi szinten itt lógunk!

Ha igy van miért ne lóghatnánk eggyütt???

Ha van kedved osztd meg velem a történeted!

Mióta próbálkoztok? Használtok e valamilyen praktikát?

Hanyadik baba? ...stb...stb.

Előre is köszönöm az (állandó?!) válaszolók válaszait!!! :)

Kellemes Ünnepeket és mielőbbi Gyermekáldást Mindenkinek!!! :)

(Ha lehet akkor egy becenevet a válaszok végére irjatok már, csak azért, hogy ne kelljen egyesezni...kettesezni) (:

2012. dec. 21. 02:08
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/564 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!! Gratulálok mindenkinek aki pozit tesztelt!!:)

És erőt,kitartást annak,aki abban a cipőben van mint én..

Másfél éve nem jön a baba..PCO-m+IR-em van...23 éves vagyok , a párom 34....Nyáron fél évig nem menstruáltam

Kétségbe vagyok esve,hogy lesz e egyáltalán valaha babám:(:(

MOst ez a hónapom clostilbegytes és nézzétek a görbém:

[link]

szerintetek volt peteérésem?....mibe hogy nem..??elegem van már grrrr:(:(

2013. jan. 20. 21:59
 192/564 anonim ***** válasza:
100%
Lilla voltam..
2013. jan. 20. 22:05
 193/564 anonim ***** válasza:
68%

Szia Lilla és a többi új tag :)

Lilla!Szerintem nem volt sajnos peteérésed görbe alapján, de ne add fel!Nem volt még uh-s peteérés figyelésed??A clostyra azt mondják, ált 3 hónap után mutat fele eredményt, vagy mikor abbahagyod a szedését!

Barbybeyby: oké, teszek fel, bár sok minden nem látszik még rajt, mert még csak 4mm :) Azért kérdeztem amúgy, mert nem akarok senkit bántani azzal, h felteszem!

Bár a kép kicsit homályos is, mert telóval fényképeztem le :)

[link]

2013. jan. 21. 08:40
 194/564 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kis édes, ma a hőm megint 37,0 nem tudom mi ez, de párom apukája kismacskákkal álmodott.

barbybeyby

2013. jan. 21. 13:01
 195/564 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Ödvözlöm az "újjakat"! :)

-Anna reméljük, hogy ti a szerencsésebbek közé tartoztok és nem kell hónapokig várnotok a csodára!! :)

-Tegnap 19:49! Sajnálom, hogy ilyen régóta kell várnotok a közös kis csodára. De ne add fel és ne csüggedj!!! Dokinál voltatok már?? (Egy becenvet irj már légyszi!)

-Barbybeyby mit jelent kimacskával álmodni?? Babát?? :) Ha igen akkor remélem bejön a jósálom :)))

-Lilla szerintem sem volt pé-d... bár én nem is igazán vagyok otthon a görbékben...! De ne add fel!!! Nagyon drukkolok!

- Hopeee!!! :) Nagyon aranyos a kis "maszatkád" örülök, hogy raktál fel képet róla! A te örömöd a miénk is! Engem legalábbis nagyon motivál!! És annak is nagyon örülök, hogy még mindig itt vagy velünk!! Remélem itt is maradsz!

Zoszi, Bea, Grant nagyon eltűntetek!!!??? Mizujs veletek???

2013. jan. 21. 17:09
 196/564 anonim ***** válasza:
100%
Itt senki sem PCO-s??vagy inzulinrezisztenciás?
2013. jan. 21. 17:34
 197/564 anonim ***** válasza:
68%

Köszönöm :) Naná, h itt maradok!Örülök, h megtudom veletek osztani az örömöt és bánatot is!Ha tudok segíteni bárkinek, bármiben csak írjatok :) A többiek valóban eltűntek :( De bizti csak sokat vannak távolabb a nettől :)

Hope

2013. jan. 21. 18:04
 198/564 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tűntem el :) Írok is és főleg olvaslak Titeket :)

Mindenkinek örülök, csak nagyon sok a munkám és mellette még babócán is dolgozunk :))))

Zoszi

2013. jan. 21. 20:52
 199/564 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ilyen ma a görbém, kis derékfájás, enyge vizes folyás és semmi más.

2013. jan. 22. 12:18
 200/564 anonim ***** válasza:
68%

Barbybeyby ez egy szép babás görbének néz ki :) Én drukkolok, szépen megy fel a hőd!Én ilyenkor már lőttem el tesztet és halvány lett :) Szerintem ha továbbra is fent marad 2-3 napig utána tesztelhetsz :) De szerintem nagyon esélyes a babára!Drukkolok!

Hope

2013. jan. 22. 13:13
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!