Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/214 jázikaaa ***** válasza:
mióta megszületett az első gyermekem azóta érzem én is csak a pé-t.előtte soha.igen igazatok van mindig produkálom a jeleket én is aztán csalódás.lassan kiderül hogy mi ujság kb szombat vagy vasárnap nem kell megjönnie viszont ma megjön érzésem van.mire utal ugyan?áá ez a várakozás borzasztó.hajrá csajok
2012. dec. 17. 14:09
 122/214 anonim ***** válasza:
no hát valószínű nem ovus fájdalom volt.....a párom 20 án este ér haza Németországból...utolsó mensi első napja akkor maradjunk a dec. 6.-ban :) hát csajok én úgy nézem az ovulációról lekésünk... de három hét távolmaradás után most ez úgy eltörpült.....az is lehet hogy megvárja a petécském a Drágámat :) ki tudja...üdv. Nektek !
2012. dec. 17. 16:20
 123/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok SZ vagyok szombaton voltunk elso uh-n 1cm kis petezsákocska viszont tegnap éjszaka vérezni kezdtem reggel felhivtam a dokit mondtam neki mi történt azt mondta ne aggodjak ez normális az elso hetekben, de nem is kellene most megjonni. Kis enyhe vérzés igy cseppenget...szerintetek? Lehet baj vagy tényleg normális?
2012. dec. 17. 16:47
 124/214 anonim ***** válasza:
most gondoltam rád Sz. hát ez a vérezgetés olyan dolog hogy sok doki nem foglalkozik vele de van akit befektetnek megfigyelésre.....azért szerintem ha nem marad abba én verném a tam tamot főleg így karácsony előtt ...nagyon drukkolok....
2012. dec. 17. 17:19
 125/214 anonim ***** válasza:
egyébként tényleg nem akarlak íjesztegetni de azt ne hagyd rá a dokira hogy normális dolog.....ja nem az ő gyermekéről van szó....nekik ez a sokadik aggódó kismama de neked ez egyáltalán nem huszadrangú kérdés....de lehet egyedül maradok a véleményemmel
2012. dec. 17. 17:25
 126/214 jázikaaa ***** válasza:
nem maradsz egyedül a véleményeddel.nem szabad elhanyagolni.egy újabb uh-t csináljanak és abból rögtön kiderül.reméljük nem lesz semmi gond és szorítok értetek.pihenj sokat!!!!
2012. dec. 17. 21:52
 127/214 A kérdező kommentje:
En is csak csatlakozni tudok a tobbiekhez: orvos megint es pihenes. Biztosan rendben lesz minden. :)
2012. dec. 17. 22:55
 128/214 jázikaaa ***** válasza:
lányok szombaton lett egy halvány pozi terhes tesztem azóta semmi mind nega.igaz hogy hamar csináltam azt is meg a mait is de teszt mániás vagyok.remélem holnap vagy után már mutat valamit.vagy az is hamar van?szombat körül nem várom ugye.
2012. dec. 18. 07:51
 129/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok Sz vagyok, nagyon drukkoljatok értünk kérlek, ma voltunk egy másik dokinál akinél volt uh is egyben, a szombati uh-n 10cmes volt a peetezsák ma 11 volt, viszont azt mondta a doki hogy úgy néu ki elhalt a terhesség mert korához képest kicsii illerve a barnás vézéses jelek is erre utalnak....de pénteken kiderül akkor megyunk mégegy uh-ra addigg nagyon drukkolok a kicsinek h éljen, de semmi reményt nem látok benne azota gorcsolook és a derekam is fáj...ráz a hideg is meg persze egyfolytábba bőgök és azt is mondta a doki ha ugy látja nem fejlődik már pénteken az uh után megműtene eü kaparást de én ezt nem szeretném inkánn szenvednék vagy nem is tudom mi lenne jo nekem :( tanácstalan vagyok a kaparástol félek...de még azért reménykedem hogy él és csak az uh-ja volt szar a dokinak :( szoritsatok értünk kélek! Sziasztok
2012. dec. 18. 22:05
 130/214 anonim ***** válasza:
Bocsánta a sok íráshibáért de zaklatott vagyok és telefonról irtam... sz
2012. dec. 18. 22:08
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!