Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/214 A kérdező kommentje:
rolandi: Gratula az eljegyzeshez!!!!!!!!!!! Az eskuvot mikorra tervezitek? :)
2012. dec. 9. 17:38
 92/214 anonim ***** válasza:

Gratulálok én is az eljegyzéshez!

Kinek mikorra várható a következő ovu-ja?

Ismét lehet reménykedni. Jó lennem ha ebben a hónapban szerencsésebbek lennénk! :)

2012. dec. 10. 08:13
 93/214 anonim ***** válasza:
Gratulálok az eljegyzéshez! SZ
2012. dec. 10. 11:16
 94/214 A kérdező kommentje:

SZ: Hogy vagy?

Nekem 14-en, penteken lesz az ovum. De most a hulye felfazas ellen antibiotikum miatt 5 nap kihagyas. :( Szerdan jar le az 5 nap, ovu elott 1 nappal mar ugykodhetunk a dolgon. Ez a 3. probalkozas, remelem a 3-as szam szerencset hoz. :)

2012. dec. 10. 15:43
 95/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! Köszi mindenkinek a gratulációt ! :) A párom németben van 20 án jön haza úgyhogy sztem én lekéstem ezt a hónapot. Megrendeltem a barátcserjét szerdán kezdem el szedni.....sok jót hallottam róla. Szerintetek ? Sz: szorítok hogy minden ok legyen a dokinál...:)
2012. dec. 10. 18:16
 96/214 anonim ***** válasza:
nekem 6.-án Mikukor jött meg rendesen vérzés formájában...két napig ment...aztán azóta barnázás..ma már kevesebb....19 én lesz ovu elvileg de....sztem lecsúszunk...bár a párommal 3 és fél hét után...hát anyag az lesz ....már bocsi...:) :)
2012. dec. 10. 18:20
 97/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Jól vagyunk most kezdjük még csak felfogni meg várjuk a január első hetét...nekem amúgy idén júliusba volt az esküvőm, jövőre szerettünk volna babát de sose néztük ezeket a peteéréseket ámbár nem is védekeztünk esküvő után csak ritkán akkor is megszakítással mikor hogy esett jól kb...és a vicc az hogy a sima évfordulón fogant meg a bébi a párom névnapján lett az első tesztünk pozitív. Én azt tanácsolom nektek hogy semmiképp ne stresszeljetek és görcsöljetek mert az úgy nem jó, mert a gyermek mindig akkor jön amikor nem is várnád... ezen a mondáson nevettem de most már nem nevetem ki komolyan
2012. dec. 10. 19:03
 98/214 A kérdező kommentje:
Nagyon orulok SZ, hogy minden okes. Nagyon boldog terhesseget kivanok nektek! Azert neha nezz ide, hogy mi van velunk! :)
2012. dec. 10. 21:40
 99/214 A kérdező kommentje:
Sajnos a ragorcsolest nehez elhagyni, nyilvan, amikor mar tele lesz a to.kunk az egesszel, akkor mar nem fogunk, de, legalabbis nalam, ez meg nem allt elo. :(
2012. dec. 10. 21:43
 100/214 A kérdező kommentje:
rolandi: A baratcserjerol en is jokat hallottam, remelem, bejon neked is!(Ha igen, en is elkezdem.)Nem irtad meg, mikor lesz az eskuvo. :)
2012. dec. 10. 21:47
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!