Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
71/214 A kérdező kommentje:
rolandi: Igen, ugy latom, sorstarsak vagyunk. Nekem tegnap meg is jott, szepen, ahogy kell. Ugyhogy legalabb elkezdhetem az antibiotikumot a felfazasra. :( Nalad viszont mi ez a maszat dolog? Nekem is volt ilyen anno egy ideig, a nogyogyi azt mondta, hogy progeszteronhiany miatt. Kaptam ra valami N betus gyogyszert, azota nincsen. Mi meg 4 honapot probalkozunk igy, aztan ha nem jon a baba, akkor irany a doki. Mar elore raz a hideg tole.
2012. dec. 4. 16:22
72/214 A kérdező kommentje:
rolandi: maszat helyett barnazast akartam irni
Nyelvvizsgaugyben pedig majd sikerul a kovetkezo. Nalam angolbol a 2. volt a nyeroszam. :) Te milyen nyelvbol probalod?
2012. dec. 4. 16:25
73/214 A kérdező kommentje:
SZ: Hat nekem nagyon ugy tunik, hogy ez a beagyazodas volt. Es a halvany csik is csik, ugyhogy nagyon gratulalok!!!! Legalabb neked sikerult :D Ird meg, ha eros lett az a bizonyos 2. csik!
2012. dec. 4. 16:27
74/214 anonim válasza:
még mindig barnázás....a 21. napon voltam vérvételen hormonra ha tudok értekezni a dokival max. már csak két ünnep között akkor lesz eredmény kiértékelés....hát a mellem még mindig fáj a hőm ugyanúgy 37 és igaz hogy picit erősebb a barnázás de már 6 napja nov. 29. estétől ez megy első 4 nap halvány ma erősebb....vér sehol ....ha péntekig nem jön meg teszt.....aztán doki...egyébként eszperantó.. diploma függő nyelvvizsga két zöld egy piros:) :)
75/214 anonim válasza:
lehet korán teszteltem ? jaj ez a tipikus kérdés :)
76/214 anonim válasza:
sziasztok! Sz vagyok ma teszteltem megint reggeliből és két csík bár még mindig halványocska de ez már a biztos a tünetek is jelentkezgetnek...mikor kell ilyenkor orvoshoz menni?
77/214 anonim válasza:
de jóóóó gratula Sz !!! :)
6. héttől de a legbiztosabb a 8.hét
78/214 anonim válasza:
én komolyan mondom lerágom a kefét még mindig csak barna pisiléskor wc papíron és tamponon bugyin semmi a hőm 37 4 én teszteltem negát ...mi a pitymalat van velem..a mellem érzékeny egyéb mensis tünetem nincs ha csak annyi nem mintha tágítanának lent...fura de csak néhány másodpercekre érzem
80/214 anonim válasza:
4es vagyok
Sajnálom, ne add fel! Úgy látszik ez egyikünknek sem a hónapja, kivéve SZ-nek. Neki gratula!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!