Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
 211/214 jázikaaa ***** válasza:
Örülök hogy majdnem mindenki jól van.nagyon sajnálom rolandi de ne add fel.én 23 hetes vagyok és kisfiú lesz bár kislányt szerettem volna (van már egy kisfiam)de sebaj nagyon örülünk neki is.további jó babavárást mindenkinek.rolandi fel a fejjel.
2013. máj. 31. 14:35
 212/214 anonim ***** válasza:
köszönöm :) már jobban vagyok és nem adom fel ill. nem adjuk fel :) Neked jó egészséget !<3
2013. máj. 31. 20:31
 213/214 anonim ***** válasza:
bocsi Nektek ! :)
2013. máj. 31. 20:31
 214/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok! kivel mi újság? nekem július 28.án megszületett kisfiam Hunor...SZ
2013. okt. 30. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!