Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
201/214 anonim válasza:
Grat Rolandi :) Mi most vagyunk 16 hetesek :) Holnap megyek orvoshoz, eddig nem tudták megmondani, hogy kisfiú vagy kislány :) Többiek, hogy vannak? 8as voltam
203/214 anonim válasza:
azóta még két pozi tesztem van :) másfajtával csináltam
204/214 anonim válasza:
köszi 8-as.:) Remélem jól vagy és rendben telik a babavárás :)
205/214 anonim válasza:
baba elhalt 5hetesen...no comment :(
206/214 anonim válasza:
Sziasztok! Sz vagyok...szépen gyarapodunk 24 hét 1 naposak vagyunk éppen ma. 5 hónapos korunkig fiúk voltunk...de most kiderült hogy mégiscsak kislányunk lesz. A férjem iszonyat boldog meg szerelmes lett :) 15kg híztam eddig...és elég rosszul viselem a hormon változásaimat, egyszer sírok egyszer nevetek. Más tünetem azóta sincs... már csak 3 hónap van, vágom a centit...eddig itt tartok Ti hogy vagytok merre vagytok? Részvétem a baba miatt... Ajánlom figyelmetekbe a várandósok filmet... nagyon poénos és jó film tényleg nagyon betalálták, nekünk iszonyat tetszett a férjemmel...mert mi is ezeken megyünk keresztül, Szép napot mindenkinek.
209/214 anonim válasza:
Rolandi, nagyon sajnalom... (8as)
210/214 anonim válasza:
Mi a 21 hetben vagyunk, minden rendben, picurkam nagyon aktiv, most is mocorog. Nekunk is volt mar kisfiu, de ugytunik kiscsajszii. 25 heten megyunk 4dre....nagyon varom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!