Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
142/214 anonim válasza:
jázika én is nagyon sajnálom:( sz.nek meg nagyon szurkolok.biztos minden rendben lesz! (8)
143/214 anonim válasza:
Sz -nek a kezem csuriban van....Békés Ünnepet Neked is !:)
144/214 anonim válasza:
Jázika minden hónap új remény....:)
145/214 jázikaaa válasza:
nagyon kedvesek vagytok.igen új remény minden hónap csak annyira szeretném már.és most tökéletes volt minden az időzítés meg úgy minden.nembaj majd most hátha.kedves sz a szívhang még korai amúgy szépen növekszik.légy erős sokat pihenj.barátnőm így volt be is fektették most 2 éves gyönyörű kislány van neki ugyanígy vérezgetett.ne aggódj.szurkolok.
146/214 anonim válasza:
Lányok! Kivel mi újság? Hogy vagytok?
147/214 jázikaaa válasza:
nekem még meg van.várom a peteérésem.nálatok?
148/214 anonim válasza:
Nekem 28án kell h megjöjjön, tünetem nincs,semmi,nem is volt... Tesztelni, nem tervezek,mert mindíg napra pontos,szinte órára! Ha késik akkor persze fogok :)
150/214 anonim válasza:
Kérdező,te hogy vagy? Neked is holnap (nem)kell h megjöjjön, ugye? Van valami tüneted? 8as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!