Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
101/214 anonim válasza:
ok, mmajd mondom az eredményeket és a tapasztalatokat ! :) Az esküvő még odébb lesz valószínű csak 2014 ben mert a Kedvesem Januárba megy vissza dolgozni és csak Áprilisban jön haza addig havonta egyszer látjuk egymást.....ezért is szorítottam annyira ennek a babának de majd eljön mert mi várjuk :) szóóóval az idő meg már így kevés lenne elkezdeni szervezni így kényelmesen nyugodtan neki kezdünk és 2014 tavaszán megtartjuk az esküvőt...szeretnénk külön menni 2013 ban mert most anyukáméknál lakunk....na hát nem könnyű az élet....:)
102/214 anonim válasza:
rolandi nem kevés az idő engem a férjem tavaly decemberbe kért meg azzal a feltétellel hogy nyáron már esküvő is legyen, ha hiszed ha nem a ruhát májusba vettük meg anyukámmal, a dolgokat lefoglaltuk januárba étterem, anyakönyvvezető, templom, a többit csak az utolsó 2 hónapban kellett elintézni segítségünk nem volt a meghívókat épp hogy ki tudtuk osztogatni annyira szanaszét voltak a vendégek de telefonon mindenkinek szóltunk persze előre mikor hol lesz stb... Az esküvőt én mindenképpen baba előtt ajánlom egy utolsó tényleg nagy buli, nekem a lánybúcsú is iszonyatos bulira sikeredett férjemnek is a legénybúcsú, az esküvő meg fergeteges volt kb 60 fős társasággal...reggel 6-fél7ig tartott...és ez így volt jó mert ha lett volna gyermekünk nem tudtuk volna hova tenni erre az időre hiszen minden szeretett ember ott volt velünk.
104/214 anonim válasza:
na lányok azt olvastam, hogy az év legtermékenyebb napja a mai.....akinek még van lehetősége ..akkor hajrá....én lecsúsztam erről :)
105/214 anonim válasza:
Mi tegnap együtt voltunk, bár nem tudtam hogy az a legtermékenyebb nap:)) Viszont nekem csak hétvégén lesz ovu-m, úgyhogy nem hiszem h nálam ez bejön.
106/214 A kérdező kommentje:
Ooooo, es a ferjemnek pont a legtermekenyebb napon kellett 14 orat dolgoznia...a vacsit is en tomtem beleje, szegenykem! Remeljuk, en nem a legtermekenyebb napon vagyok a legtermeknyebb! :)
2012. dec. 12. 15:43
107/214 anonim válasza:
Kérdés : 29.este de inkább 30.óta barnáztam december 6.ig amikor is megjött rendesen két nap normál vérzés majd barnázás 11.ig...na szóóval ma este keményedés a pocimnál hasaljától és pici nyomás érzés a jobb petef.-nél....lehetséges hogy ma volt ovum és a barnázás beleszámolandó ???? Kérlek segítsetek.....
108/214 jázikaaa válasza:
sziasztok új vagyok csatlakoznék.ki hogy áll?én jövőhét végére nem várom
109/214 A kérdező kommentje:
rolandi: En ugy tudom, hogy a barnazast nem szamitjuk bele a mensibe, tehat te 6-an kezdtel menstrualni. Nem vagyok szakerto, de amikor en is honapokon at a mensi elott 1-2-3 nappal barnaztam, akkor a nogyogyim azt mondta, hogy progihiany. Kaptam ra gyogyszert. Utana elmult. Illetve egyszer megint volt, amikor kesett vagy 6 napot. Szoval szerintem ovulaciod nem lehetett most meg. Az viszont lehet, hogy a pete eresenek folyamatat, kezdetet erzed. Nekem is szokott ilyen fura dolgokat csinalni a ciklus 2. heteben.
2012. dec. 15. 21:58
110/214 A kérdező kommentje:
jàzikaaa: Szia! Udvozlunk itt a "klubban". Ha jovo het vegere (22/23) nem varod, akkor mar csak 1 heted van. Mit "tudsz felmutatni" tunetek ugyben? :))))) Elvileg most kezdodik a beagyazodas...
2012. dec. 15. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!