Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Lehet hogy neekem viszont nem fog megmaradni a baba mert tegnapi napom takaritassal es pakolaszassal telt estere pisiles közben törlésnél rózsaszín volt, de azota semmi tünet szerintetek? Más helyen azt irják hogy vetélés előjele SZ :(
2012. dec. 6. 11:23
 82/214 A kérdező kommentje:
SZ-nek: En vetelesben nem vagyok eros, de remelem, napkozben elmentel orvoshoz. Fajdalmaid sincsenek?
2012. dec. 6. 18:52
 83/214 A kérdező kommentje:
4-es, rolandi: Na, csajok, lassankent akkor kezdodik az ujabb honap. Mindenkinek sok sikert hozza!!!
2012. dec. 6. 18:56
 84/214 A kérdező kommentje:
Csak felve irom, de milyen szep lenne, ha mindannyian karacsonyra pozitivat tesztelnenk! Ooooo, dreams, sweet dreams!
2012. dec. 6. 19:02
 85/214 anonim ***** válasza:
:) kérdező.....ámen :)
2012. dec. 7. 04:20
 86/214 anonim ***** válasza:

4es vagyok

SZ: Nekem volt már 3 vetélésem, így kezdődött, menj dokihoz mihamarabb!!!! Lehet csak megerőltetted magad, de jobb félni mint megijedni!! Ha kell doki gyógyszert is ad, nekem az is kellett már. Óvatosságból menj el orvosoz.

2012. dec. 7. 20:41
 87/214 A kérdező kommentje:
Sz: Mi a helyzet veled? latott orvos? Remelem, minden ok.
2012. dec. 8. 00:20
 88/214 anonim ***** válasza:
sziasztok! Nem mentem dokihoz mert úgy vagyok hogy beágyazódástól számítva 7 naposak vagyunk kb ilyenkor nem lát még úgyse semmit és ha megvizsgálna akkor abból is baj lehet, rábíztam mit szeretne de úgy tűnik maradni a pociban mert azóta semmi tünetem sincs szerencsére. csak a melleim duzzadnak :) nem szeretnék elmenni orvoshoz amíg be nem töltöttük minimum a 7 hetet köszönök szépen mindenkinek mindent veletek mi újság? SZ
2012. dec. 8. 12:18
 89/214 anonim ***** válasza:
vérzünk, újra épülünk....és akkor majd utána reméljük nem vérzünk :D én túl a krízisen karácsonykor eljegyzésem lesz....:)
2012. dec. 8. 19:51
 90/214 A kérdező kommentje:
SZ: Azt hiszem igazad van, a 12. hetig ugyis csak a szerencsen mulik. Sok sikert!!!!!!
2012. dec. 9. 17:35
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!