Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
81/214 anonim válasza:
Sziasztok! Lehet hogy neekem viszont nem fog megmaradni a baba mert tegnapi napom takaritassal es pakolaszassal telt estere pisiles közben törlésnél rózsaszín volt, de azota semmi tünet szerintetek? Más helyen azt irják hogy vetélés előjele SZ :(
82/214 A kérdező kommentje:
SZ-nek: En vetelesben nem vagyok eros, de remelem, napkozben elmentel orvoshoz. Fajdalmaid sincsenek?
2012. dec. 6. 18:52
83/214 A kérdező kommentje:
4-es, rolandi: Na, csajok, lassankent akkor kezdodik az ujabb honap. Mindenkinek sok sikert hozza!!!
2012. dec. 6. 18:56
84/214 A kérdező kommentje:
Csak felve irom, de milyen szep lenne, ha mindannyian karacsonyra pozitivat tesztelnenk! Ooooo, dreams, sweet dreams!
2012. dec. 6. 19:02
86/214 anonim válasza:
4es vagyok
SZ: Nekem volt már 3 vetélésem, így kezdődött, menj dokihoz mihamarabb!!!! Lehet csak megerőltetted magad, de jobb félni mint megijedni!! Ha kell doki gyógyszert is ad, nekem az is kellett már. Óvatosságból menj el orvosoz.
87/214 A kérdező kommentje:
Sz: Mi a helyzet veled? latott orvos? Remelem, minden ok.
2012. dec. 8. 00:20
88/214 anonim válasza:
sziasztok! Nem mentem dokihoz mert úgy vagyok hogy beágyazódástól számítva 7 naposak vagyunk kb ilyenkor nem lát még úgyse semmit és ha megvizsgálna akkor abból is baj lehet, rábíztam mit szeretne de úgy tűnik maradni a pociban mert azóta semmi tünetem sincs szerencsére. csak a melleim duzzadnak :) nem szeretnék elmenni orvoshoz amíg be nem töltöttük minimum a 7 hetet köszönök szépen mindenkinek mindent veletek mi újság? SZ
89/214 anonim válasza:
vérzünk, újra épülünk....és akkor majd utána reméljük nem vérzünk :D én túl a krízisen karácsonykor eljegyzésem lesz....:)
90/214 A kérdező kommentje:
SZ: Azt hiszem igazad van, a 12. hetig ugyis csak a szerencsen mulik. Sok sikert!!!!!!
2012. dec. 9. 17:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!