Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
111/214 A kérdező kommentje:
Csajok! Nalam viszont ebben a honapban az tortent, hogy papirforma szerint tegnap volt az ovulaciom, de nem fajt a a hasam. Nem is emlekszem, mikor volt igy utoljara. A melleimtol sem orulok meg, kicsit kikerekedtek, de nem fajnak. A tojasfeherjeszeru nyak megvolt 3 napig. Szerintetek volt vagy nem volt ovulaciom?
2012. dec. 15. 22:06
112/214 jázikaaa válasza:
köszönöm az érdeklődést.vannak dolgok amiket "fel tudok mutatni" ez a 3dik hónap próbálkozás az első kettő sikertelen volt most 2 erős pozi ovu teszt előtt után együtt voltunk azóta egy hét telt el szerdán már éreztem apró szúrásokat görcsöket,nálatok??
113/214 jázikaaa válasza:
ja és szerintem volt ovulációd.nem mindig érezzük meg.hajráá
114/214 anonim válasza:
Sziasztok. 8as vagyok :) eddig azért nem írtam mert, próbáltam, nem rágörcsölni, és nem olvasgatni itt...hát eddig bírtam :( állítólag tegnap előtt volt pé.m de most próbáltam evvel se foglalkozni. Ja, visszaolvastam, nálunk augusztusban volt az esküvő, azóta próbálkozunk, meg előtte is picit-picit. Én 20 éves vagyok a férjem 26...
115/214 jázikaaa válasza:
8as akkor most hátha összejött.mi az hogy "állítólag" volt pé??
116/214 A kérdező kommentje:
8-as: Van egy jo hirem: nektek ez lesz akkor az 5. probalkozas. Ha a statisztikat nezzuk, ami 20%-ot mond egy probalkozas sikererol, akkor ti most vagytok a finisben. :) Hajraaa!!!!
2012. dec. 16. 22:57
117/214 A kérdező kommentje:
jazikaaa: Az apro szurasok, gorcsok akar jo jelek is lehetnek...de, ha visszaolvasol, akkor lathatod, hogy ezeket mi is mind produkaltuk...baba nelkul. En szemely szerint kezdek abban hinni, hogy a mensi kimaradasig semmi sem biztos. Csak a bizonytalansag. :) Es mindezek utan teljes szivembol kivanom neked, hogy nalad ezeket a dolgokat mar az kis baba okozza, aki ott feszkelodik benned.
2012. dec. 16. 23:02
118/214 A kérdező kommentje:
Nalam ma es persze tegnap ejszaka is voltak enyhe ovulacios fajdalmak, mellfajasok, vszleg kesett az ovum, es remelem, hogy a spermiumok megvartak ezt, ahogy a nagykonyvben meg van irva es a jo helyen es a jo idoben taliztak a petesejtemmel. Azt is remelem, hogy igy az unnepek elott es alatt lesz annyi "bajom", hogy eltereljek a figyelmemet a jelvadaszatrol. (ja, persze)
2012. dec. 16. 23:09
119/214 anonim válasza:
azért írom h állítólag mert semmi jele sincs (soha sem volt),de ha kiszámolom akkor az nap kellett, hogy legyen :/ Hát nagyon remélem... Próbálok semmire se odafigyelni,mert csak elbízom magam és aztán csalódok :(
120/214 anonim válasza:
Én se szoktam megérezni a középidőt.Így nekem is számolgatnom kell. Jó annak, aki pontosan tudja mikor van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!