Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/214 anonim ***** válasza:
Nekem mind a háromnál,az egyik petefészkembe volt nagy fájdalom az első kettő kislánynál a bal petefészkembe, amolyan szúrás szerűség, most meg a jobb oldaliba. Most 5 hetes vagyok.
2012. nov. 26. 06:14
 2/214 anonim ***** válasza:

Én december 1-re nem várom.

Múlt héten szurkált a jobb petefészkem. Remélem beágyazódás volt. A mellem tegnap kezdett fájni.

2012. nov. 26. 09:09
 3/214 anonim ***** válasza:

Én szintén dec.3-ra nem várom. Nov. 19.-én volt hajnalban az ovulációm, és este voltunk együtt. 2szer éreztem hasszúrkálást szombat reggel a jobb oldalon, de nem túl erősen. Az is lehet hogy csak érezni akartam...

Azóta semmi tünet :(

2012. nov. 26. 12:56
 4/214 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! 3.-nak: Nagyon egy cipoben jarunk, remeljuk, legalabb valamelyikonknek osszejon a baba. Persze legjobb az lenne, ha mindketten bebabasodnank.

En ma kicsit emelygek, de ez mastol is lehet, gondolom. Meg be is lehet kepzelni, de a szurkakat, meg a has- es mellfajast nem hiszem. Azok viszont pms is lehetnek. Mondjuk ennyire koran nekem nem szoktak a pms jelek jelentkezni. Hat latszik, hogy a remeny hal meg utoljara. :)

2012. nov. 26. 16:11
 5/214 anonim ***** válasza:
Én is dec 3-ra nem várom. Alhas szerű görcseim vannak nekem is, ma kis hányinger, de ez nem jelentheti azt még szerintem. Bal oldali szúrkálás is volt a petefészkem körül, meg ma kissebb folyásszerű van. Remélem most már összejön!! ti mikor teszteltek?
2012. nov. 26. 17:29
 6/214 anonim ***** válasza:
Én szerintem csak dec. 3-a után. De nem igazán bízom benne, mert 2 napja semmi tünetem nincs. Sajnos :(
2012. nov. 27. 13:06
 7/214 A kérdező kommentje:
En is csak dec. 3. utan tesztelek. En ma is emelygek, es lufi lett a hasam. Viszont a melleim nem nonek tovabb, sot mintha kisse visszavettek volna az arcukbol...
2012. nov. 27. 20:41
 8/214 anonim ***** válasza:
Nekem dec.2.-án kellene, hogy megjöjjön. 18án volt pém. 17én voltunk együtt. Két napig éreztem este szurkálásokat. Eddig ilyet még soha nem éreztem előtte. Más tünetem nincs,de nem is szokott menstruáció előtt se lenni.
2012. nov. 27. 22:12
 9/214 bobcsike válasza:

Sziasztok!

Nekem is dec. 4-én kellene nem megjönnie!

Nekem nov. 16-21 között voltak a termékeny napjaim, végig együtt voltam a Férjemmel és azóta nagyon nagyon fájnak a melleim és duzzadtak is valamit szüntelenül az alhasam és néha a derekamba is beleszúr!

Ez mensi elő tünetnek még korai, soha nem éreztem a peteérés után ilyen folyamatos fájást és szurkálást!!!

2012. nov. 28. 10:36
 10/214 A kérdező kommentje:
En ma vagyok a 21. napon, ovulacio utani 10. nap. A pms tuneteim folyamatosak, melleim ismet munkaban. Az az egyetlen remenyem, hogy ilyen hamar sosem jelentkeznek ezek. Ha jol szamolom, akkor ma korul kellene befejezodnie a beagyazodasnak. Meglatjuk! Olyan jo lenne, ha valaki kozulunk babas lenne. Komolyan tudnek orulni mas sikerenek is!!!!
2012. nov. 28. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!