Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Én december 1-re nem várom.
Múlt héten szurkált a jobb petefészkem. Remélem beágyazódás volt. A mellem tegnap kezdett fájni.
Én szintén dec.3-ra nem várom. Nov. 19.-én volt hajnalban az ovulációm, és este voltunk együtt. 2szer éreztem hasszúrkálást szombat reggel a jobb oldalon, de nem túl erősen. Az is lehet hogy csak érezni akartam...
Azóta semmi tünet :(
Koszonom a valaszokat! 3.-nak: Nagyon egy cipoben jarunk, remeljuk, legalabb valamelyikonknek osszejon a baba. Persze legjobb az lenne, ha mindketten bebabasodnank.
En ma kicsit emelygek, de ez mastol is lehet, gondolom. Meg be is lehet kepzelni, de a szurkakat, meg a has- es mellfajast nem hiszem. Azok viszont pms is lehetnek. Mondjuk ennyire koran nekem nem szoktak a pms jelek jelentkezni. Hat latszik, hogy a remeny hal meg utoljara. :)
Sziasztok!
Nekem is dec. 4-én kellene nem megjönnie!
Nekem nov. 16-21 között voltak a termékeny napjaim, végig együtt voltam a Férjemmel és azóta nagyon nagyon fájnak a melleim és duzzadtak is valamit szüntelenül az alhasam és néha a derekamba is beleszúr!
Ez mensi elő tünetnek még korai, soha nem éreztem a peteérés után ilyen folyamatos fájást és szurkálást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!