Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/214 A kérdező kommentje:
4-esnek: Mindig azt szoktak irni, hogy ne add fel. En megis azt mondom, igazad van, ne foglalkozz vele tobbet. Akkor fog jonni a baba biztosan. Persze mar en mar kiszamitottam a kovetkezo termekeny napokat, amekkora hulye vagyok.
2012. dec. 1. 10:05
 32/214 A kérdező kommentje:
rolandi: Engem is szornyen bosszant, hogy valaki megallas nelkul abortuszra jar, mi meg itt szenvedunk. Dehat az elet mar csak ilyen igazsagtalan. Szoritok, hogy mihamarabb osszejojjon neked is. A jelek mindenesetre biztatoak. Szerintem is lehet a beagyazodas vege.
2012. dec. 1. 10:09
 33/214 A kérdező kommentje:
25-osnek: Remeljuk a beagyazodas vege nalad is. A fo problema az, hogy a finisben mar minden jelenthet mindent. Megy a drukk a babahoz!!!!!!!
2012. dec. 1. 10:16
 34/214 A kérdező kommentje:
8-asnak: Szamomra a te eseted a legbiztatobb. Azt hiszem ez a leggyakoribb koraterhessegi jel, a semmi. Szurkolok nagyon neked is.
2012. dec. 1. 10:18
 35/214 A kérdező kommentje:
En ma ebredes utan nem sokkal emelyegtem, azota is sza.rul erzem magam, es folyton aludnek. Mivel a jeleim eleg terhesek, ezert tuti, hogy meg fog jonni. Mint eddig mindig.
2012. dec. 1. 10:23
 36/214 anonim ***** válasza:
8as vagyok (23 és 26 is) Hát én ezt már nem értem. Tegnap este elő jött ez a rózsaszínes folyás, reggel is volt ám bőven, most semmi! Igaz holnapra nem várom, de nekem nem így szokott megjönni. Általában görcsölök, és rögtön vérzek. Azért köszi a biztatást, én is szurkolok mindenkinek...
2012. dec. 1. 12:11
 37/214 bobcsike válasza:

Sziasztok!

Nekem a peteérés óta szúrkált elég erősen a bal petefészek részen, de mára elmúlt és maradt a mellfeszülés

dec. 4-e lenne a mensi időpontja

2012. dec. 1. 12:25
 38/214 anonim ***** válasza:
sziasztok! még mindig semmi a barnázás alább hagyott ja és úgy viszket a hasam, hogy már pirosra vakartam......
2012. dec. 1. 16:37
 39/214 anonim ***** válasza:
bár szerintem ez a has viszketés még nagyon korai...lehet nem attól viszket de egy tuti eléggé ahhoz hogy vakarjam :)
2012. dec. 1. 16:43
 40/214 A kérdező kommentje:
8-asnak: Akkor hajra!!!!! Nagyon-nagyon biztato ez!!!!
2012. dec. 1. 21:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!