Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/214 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap este nagyon eros mindjart megjon erzesem volt, ami nehany oran belul aztan el is mult. Viszont egy ideje huvelybemenet viszketes es csipo pisiles all fenn, amire a nogyogyim azt mondta, hogy varjunk az antibiotikummal addig, amig megjon. Most azon torom a fejemet, hogy ha mar a bakik ott voltak es sikerult megfogannom, akkor ez karositja-e a babat. Ti mit tudtok errol? Oszintem megmondom, hogy emiatt most mar inkabb orulnek is, ha nem lennek terhes.
2012. nov. 30. 08:57
 22/214 anonim ***** válasza:

4. válaszoló vagyok

Nem hinném, hogy károsítanák a babát a bacik. Olvastam olyat is, hogy egy nő taj részegre itta magát, és utána derült ki h terhes. Azt mondta neki a doki h 5 hétig nincs is összekötés a baba és mama között, tehát nem árt neki. Mondjuk mos én is beteg voltam, és a házidoki felirt gyógyszereket, antibiotikumot, de nem mertem én sem bevenni...

Tényleg nagyon kiváncsi leszek.

2012. nov. 30. 09:52
 23/214 anonim ***** válasza:
Nekem még 2 nap a nemvártig, SEMMIT nem érzek :( (8as voltam)
2012. nov. 30. 14:01
 24/214 anonim ***** válasza:

4es vagyok megint.

dec 3-ra nem várom, megjön érzés van, de vmi fehéres folyás indult ma. Ilyen még sosem volt. Ez mi??? Tényleg meg fog jönni?

2012. nov. 30. 19:50
 25/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok!csatlakozhatok?nov.18-án volt peteérésem,uh nézték.clostis vagyok.elvileg 3-ra nemvárom.a kérdésem tegnap egy csepnyi vér lett a bugyimon,és menszi görcseim is voltam délutántól.azt hittem megjön de mostanáig semmi,és a görcsök is elmúltak.szerintetek mi lehet ez a vér?menjek orvoshoz,vagy?
2012. nov. 30. 22:21
 26/214 anonim ***** válasza:
Utolsó,nem lehet beágyazódás miatt a vércsepp? Nekem holnapután kellene h nemmegjönnie de most vettem észre h rózsaszínes folyásom van! Ez mit jelent? Meg fog jönni? Volt valakinek hasonló? Kezdek elkeseredni...
2012. nov. 30. 23:13
 27/214 anonim ***** válasza:
én holnapra nem várom....pici barnázás a tamponon bugyin semmi a mellem elég érzékeny a hőm 37...és van egy enyhe viszekető érzés a külső nemi szervek környékén....háááát tegnap bőgtem egyet majd megértem a hőm 37,2 na akkor megnyugodtam...és most itt tartok...mindenkinek drukkolok aki babát szeretne ....
2012. dec. 1. 07:14
 28/214 anonim ***** válasza:
utolsó voltam,, az még eszembe jutott lehet hogy csak bebeszélem... zsíros kenyeret eszemet nem tudom mióta nem ettem tegnap este meg megkívántam és a plussz hogy azért mert ahhoz milyen jóóó lenne egy tál csalamádé....be is vágtam rendesen...és most hogy írtam a csalamádét összefolyt a nyál a számban...a másik a narancs....:)
2012. dec. 1. 07:20
 29/214 anonim ***** válasza:

4. vagyok

Úgy néz ki kezd megjönni.... Elindilt halvány rózsaszín, illetve barnázás. Tesztet csináltam most, totál negatív. :(

Most én is a bőgés határán vagyok. Feladom, nem próbálkozok többet.

2012. dec. 1. 08:57
 30/214 anonim ***** válasza:
:( miééért olyan nehéz ez...és másoknak miért olyan egyszerű??
2012. dec. 1. 09:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!