Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
51/214 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Holnap szorítok....kérlek írj már mi lett a nap eredménye.
52/214 A kérdező kommentje:
Hat nagyon sajnalom, csajok! Tenyleg, bakker, jellel es jel nelkul is megjon. Szerintem most fogadjuk meg, hogy kov honapban, ha a fene fenet eszik, akkor sem lessuk azokat a hulye jeleket. Ha beleszur a petefeszkunkbe, csak nevessunk a markunkba (meg egyszer nem versz at, te kis szemet!), ha megno a mellunk, vegyunk fel melyen dekoltalt felsot, ha azt erezzuk, hogy megjon, akkor tegyuk meg a szukseges elokeszuleteket...es szerelmeskedjunk kedvunkra. Elobb-utobb (nalunk sajnos utobb)ugyis jonni fog a baba. Koszi mindenkinek, aki itt volt es van velunk!!!!!
2012. dec. 2. 23:08
53/214 A kérdező kommentje:
rolandinak: Ma is emelyges volt a musorszam, a melleim ezuttal oldalt felul fajnak, es egyszer ma is ereztem komolyabban, hogy meg fog jonni, illetve tobbszor kevesbe komolyan. Hat nagyon kivancsi vagyok a holnapra! Koszi a drukkot, en is szoritok neked. Nagyon.
2012. dec. 2. 23:13
54/214 anonim válasza:
Én mára nem várom, de szerintem nekem is meg fog jönni. Reggeli hőm visszaesett, úgyhogy biztos h hamarosan meg is jön :(
55/214 anonim válasza:
4es vagyok
Csajok nektek kitartás, drukkolok nagyon. Én befejeztem, nem csinálom tovább, nem próbálkozok, nem figyelek semmire.
Most úgy érzem nem is kell gyerek, mert mindig ugyanez a vége...
Nektek hajrá!!
56/214 anonim válasza:
Kedves Utolsó! Ne keseredj el. Én is mindig megfogadom, hogy nem számolok, nem figyelek semmire, de nem tudok megfeledkezni róla. Lehet jobb lenne nem görcsölni rá, de ha az ember vmit akar, akkor nem tud nem rágondolni. Most nekem is elég szar kedvem van, de mégsem adom fel. Egyszer csak sikerül.
57/214 anonim válasza:
54-es vagyok. Hát meg is jött :(((
58/214 A kérdező kommentje:
Ugy erzem, barmelyik percben megjohet, mar faj is a hasam. Ennyit a mostani honaprol. Remeljuk, az utolso katonank, rolandi meg tartja magat. :)
2012. dec. 3. 15:51
59/214 A kérdező kommentje:
Igen, akiknek mar megjott, ne keseredjenek el! (Lesz meg ra alkalmunk kesobb is :( ) Csajok, ki miota probalkozik? Nekunk ez volt a masodik "csodas" honap, de en 37 multam, vagyis nagy hendikeppel indulok egyebkent is. Ezenfelul volt 3 eve egy miomamutetem, vannak petefeszekcisztaim, volt endometriozisom, azt is kimutottek...de most az orvos azt "hazudja", hogy minden ok. Hat legyen neki igaza. Nalatok mi a helyzet?
2012. dec. 3. 16:01
60/214 anonim válasza:
nékem barnázás.. enyhe a tamponon, bugyin semmi ez megy két napja és itt tartok....mensis görcs nincs de a mellemet a kezemmel tartom mert annyira fáj.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!