Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódási vérzés lehetett?

Beágyazódási vérzés lehetett?

Figyelt kérdés
Nemvárt napja nov 16-18 klörül lenne! Ovum: november 4-én volt! November 11-én volt egy kis pecsételésem, de csak a Wc papíron láttam, azóta semmi! Beágyazódá lehetett vagy a menszi kezdete? Szerintetek baba is lehet a dologban?
2012. nov. 12. 16:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Mikor csináljak tesztet?
2012. nov. 12. 16:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Akár az is lehetett! A teszteléssel bírd ki a nemvárt napjáig, előte úgysem nagyon mutat semmit:) Drukkolok nagyon!:))))
2012. nov. 12. 16:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálom kibírni de iszonyat nehéz! :)
2012. nov. 12. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is éppen 5 napra rá volt ugyanilyen kis két pötty a wc papíron... Én sem tudtam mire vélni a dolgot, csak bíztam a beágyazódásban. Aztán a nem várt előtt 2, vagy 3 nappal (már nem emlékszem pontosan) NEM ELSŐ vizeletből egyértelmű pozitívat teszteltem!!! Nagyon drukkolok Neked!

2012. nov. 13. 12:34
 5/7 Hédi26 válasza:
Vasárnap egy nap többet is együtt voltam a párommal és ma volt egy halvány pecsételővérzésem a wc papíron lehet ez beágyazódás most vagyok a peteérési időszakomban péntektől!
2012. nov. 13. 13:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, mi újság veled?
2012. nov. 16. 19:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Megjött :( Már teljesen kétségbe vagyok esve!:( 3 évből 2 évig megszakítással védekeztünk bár volt hogy még azzal sem, és az utóbbi egy évben meg sehogyan sem, azt hittem h most összejött, de nem! Az orvosok se mondanak semmit sem, már nem is egyszer és egynél voltam, és csak annyit mondnak h próbálkozzunk! :( :( :( Más meg csak kipróbálja védekezés nélkül és már sikerül is neki! :( DE jó nekik! :(
2012. nov. 23. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!