Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/214 anonim ***** válasza:
az endometriozist épp tegnap olvasgattam, mert mindig erős görcsökkel mensiztem és sokszor azt éreztem pang a vér és nem jön ki...a barnázás azért keserít el mert a múlt hőnapban nem de előtte mindig barnáztam ( nem így ahogy most, hanem erősen kávé barna és bő a tamponon )A dokimat lecseréltem a mostani új hormonvizsgálatra küldött...az első a mensi harmadik napján volt eredmény jó. A második már a meddőségi szakrendelés keretében....mert utána megint megjött és a nőgyógyim tovább küldött a medősségire. Azt most a 21. napon csinálták meg.
2012. dec. 3. 17:06
 62/214 anonim ***** válasza:
eredmény később. Akarnak petevezeték átjárhatóságit csinálni, de előbb a páromat vizsgálják meg. A hu-on peteérésem mindkét alkalommal volt 18 most a jobb petefészekben. Az első hu-on meg 19 volt a bal p-ben. Akcióztunk akkor is most is. Akkor megjött.....de akkor úgy, hogy egy este barnáztam és utána másnap vérzés rendesen 5 napig. Ez az én történetem. Egyébként 40 éves vagyok és még ez lenne az első babám.
2012. dec. 3. 17:09
 63/214 anonim ***** válasza:
ja és még annyit, hogy tegnap óta olyanokat nyilalgat a hüvelyembe, hogy összerándulok tőle...ez mitől lehet ????
2012. dec. 3. 17:35
 64/214 anonim ***** válasza:
kérdező: a kezem csuriban :) így ismeretlenül is...de ismerősen mert a közös probléma összeköt ...szóóóval szorítok nagyon
2012. dec. 3. 18:38
 65/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ha nem gond csatlakozom...múlthét pénteken férjemmel sexeltünk, szeretnénk babát de én nem nézem a peteérést meg semmi ilyesmit mert úgy vagyok vele hogy a gyermek akkor jön amikor jön. Vasárnap estefele tortasütés közben iszonyatosan begörcsöltem vagy 2 órán keresztül a melleim is úgy elkezdtek fájni mint amikor meg szokott jönni, de nem foglalkoztam vele mert úgy voltam hogy nemsokára megjön a mell része tök természetes nálam a görcsölést meg betuttam valami idegességi utóhatásnak. Rá egy hétre pénteken amikor a keresztgyerekeimmel pakolásztam egy elég súlyos dolgot megemeltem. Egész este szúrt a bal oldalam és fájt de nem olyan érzés volt mintha megjönne. Hajnalban indultunk a férjemmel kirándulni akkor enyhe vérzést észleltem feltettem egy tampont gondoltam megjött, aztán annak csak a tetején volt valami kis barnás rész...csináltam tesztet negatív lett ez volt még a barnás vérzés előtt. Ma csináltam x-epil tesztet, az valami nagyon halvány 2 csíkot mutatott...kérdésem az lenne hogy szerintetek a beágyazódás volt az a barna folyás? Holnap fogok majd megint tesztelni...vagy inkább teszteljek szerintetek 2 nap múlva? 3.ára én se vártam úgymond, és jele semmi. Ezenkívül a hasam alatti részt úgy érzem mintha nyomná valami mintha tele lenne...igazából egy dolog egy gyermekre vágyni de ha tényleg terhes vagyok most jutott el a tudatomig hogy annyira nem is tudok semmit, így a kezdetéről...köszönöm sziasztok SZ voltam
2012. dec. 3. 20:31
 66/214 anonim ***** válasza:
mikor kell megjönnie ?
2012. dec. 3. 21:22
 67/214 anonim ***** válasza:
ja látom harmadika...hát ha halvány két csíkosod volt.. a hét vége felé már tuti többet fogsz tudni :) de a halvány két csík elég biztató :)
2012. dec. 3. 21:25
 68/214 anonim ***** válasza:
köszönöm, most is feszít a hasam nagyon...nem tudok előre dőlni kb a félfekvés és a fekvés póz jó mozgás közben is bele bele nyílal... "SZ"
2012. dec. 3. 21:32
 69/214 anonim ***** válasza:
Rolandi amúgy nekem hüvelyre panaszom eddig még nincs viszont iszonyat kívánós lettem...de ez eddig a mai napomra igaz... "SZ"
2012. dec. 3. 21:36
 70/214 anonim ***** válasza:
ma erős barnázás nem maszatolás HCG nevű 25 ös teszt nega....nyelvvizsgám nem sikerült.....egészen tökéletes nap :(
2012. dec. 4. 14:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!