Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi van? Baba vagy nem...

Mara Acoma kérdése:

Most mi van? Baba vagy nem baba? Egy kis biztatást kaphatok?

Figyelt kérdés

4 nap késéssel, egy nagyon haloványka pozitív teszt után megjött a vérzésem. Már el is könyveltem magamban, hogy megint nem sikerült, de amilyen hirtelen jött a megkésett nemvárt, olyan hirtelen el is múlt,mintha elvágták volna. 3 napig sem tartott és alig volt valami (6-7nap helyett). Már megszoktam, hogy erős,nagy darabos szokott lenni, de ez ahhoz képest semmi se volt szinte.

Mi lehet az oka? Elképzelhető, hogy mégis csak volt-van baba? Érdemes vennem még egy tesztet holnap?

2012. nov. 25. 06:56
 1/10 anonim válasza:
szia.en is pont igy jartma nekem semmi jee nem volt a nemvartnak de megjött.2 napig tartott,de nem ugy ahogy szokoot.azota szurkal a hasa,derekam es elegge ersek a melleimde nemfájnak ez mi lehet?tanacs!
2012. nov. 25. 07:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Én tuti vennék egy tesztet és mielőbb megcsinálnám reggeli pisiből!
2012. nov. 25. 08:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez még simán lehet baba! :) Vegyél holnap is tesztet!
2012. nov. 25. 08:42
 4/10 anonim válasza:
0%
hát nem is tudom meg szerintam hamarvan tesztelni.nem?
2012. nov. 25. 08:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért lenne korai a teszt? Ha azért jött meg furán, mert terhes a kérdező, akkor nem korai.
2012. nov. 25. 09:43
 6/10 Ufobaby ***** válasza:

Mindenképp teszt...de én nem biztos, hogy tudnék várni holnapig és még délután ellőnék egyet! ;)

Várom a fejleményeket, hogy mielőbb gratulálhassunk nektek!

2012. nov. 25. 11:37
 7/10 Ufobaby ***** válasza:
bocsi...nem tudnék várni lenne... :)
2012. nov. 25. 11:37
 8/10 anonim ***** válasza:
tesztelj
2012. nov. 25. 13:05
 9/10 anonim válasza:
Nekem is ez van. Késett 2 napot és 3 napig volt meg. Émelygek napközben is,szédelgek de iszonyatosan és duzzadtak a melleim,de nem fájnak. Nem várt napján negatív volt a tesztem. De mivel megjött a késés után,nem is reménykedtem benne. Akkor velem mi lehet csajok?
2012. nov. 25. 14:34
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem 12 napot késett, és egy gyenge 4 napos vérzésem volt, most pedig szédelgek..szorítok kedves kérdező!
2012. nov. 25. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!