Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hónapja nem jön a baba. Ez...

6 hónapja nem jön a baba. Ez soknak számit?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2012. nov. 24. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
1 év próbálkozás után szokták kivizsgálni.
2012. nov. 24. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
mi 7 hónapja és idáig semmi. ha januárig nem jön össze elmegyek orvoshoz. de elvileg semmi bajom.
2012. nov. 24. 19:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
nem, légy türelmesebb!
2012. nov. 24. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 4évet vártam a pozitív tesztre...

Üdv: 8hkm :-)

2012. nov. 25. 08:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem attól függ...

Mennyire intenzív a próbálkozás? Mennyire vagytok rákészülve a dologra? Tudod-e, hogy van-e peteérésed, illetve ovulációd?

Hogyha úgy próbálkoztok 6 hónapja, hogy megbeszéltétek a pároddal, hogy jó lenne, hogyha jönne már az a babuci, és azóta nem védekeztek, akkor valóban azt kell mondjam, hogy nem sok a 6 hónap.

Viszont, hogyha ennél jobban rá vagytok készülve a témára, tehát mondjuk hőmérőzől, ezáltal ismered a saját tested működését, tudjátok, hogy mikor vagytok leginkább fogamzóképesek, esetleg ovulációs tesztekkel is bizonyítható, hogy képes lennél teherbe esni, stb. stb., tehát ezek fényében próbálkoztok, akkor viszont azt kell mondjam, hogy "sok".

Nem mondom, nem kell rágörcsölni, meg 2 naponta együtt lenni ha kívánod a másikat, ha nem, mondván, hogy a célért mindent bevetünk, mert ez sem jó. Én csak azt mondom, hogy ha ismered a saját tested működését, azzal nem veszítesz semmit, sőőt. Egyszerű, otthon végezhető, abszolút nem drága költségű dolgok ezek, de mégis sokat segíthetnek.

Mielőbbi babavárást kívánok nektek! :)

2012. nov. 25. 10:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem. 1 év után szokták kivizsgálni. Nekem 8 év kellett, hogy sikerüljön! Spontán.. :)
2012. dec. 31. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!