Babát szeretnénk! 3 hónapja próbálkozunk! Kinek mennyi
idő után sikerült a baba?
Figyelt kérdés
És esetleg valamilyen praktikát,jó tanácsot tudtok adni,hogy sikerüljön a baba?Gondolok itt olyanra,hogy vitamin,tea,gyertya állás,2 naponta együtt lenni,stb.
Kinek mi vált be?
Köszönöm előre is!Szép estét!
2012. nov. 19. 20:30
1/9 anonim válasza:
nekunk 5 évére az elso és most 4 évére a második.
2012. nov. 19. 20:32
2/9 anonim válasza:
Gyógyszer abbahagyása utáni második hónapban jött össze a kislányunk. (Ma 13 hónapos) Semmi extrát nem csináltam. :)
Most tervezzük a második babát, de volt egy vetélésem. Januárban újra próbálkozhatunk.
2012. nov. 19. 20:37
3/9 anonim válasza:
Első becsúszott, második szoptatás alatt az első mensim után, harmadik másfél év után semmi.
2012. nov. 19. 20:41
4/9 anonim válasza:
Fél év után.Egyetlen praktikát tudok javasolni,hogy felejtsd el a praktikákat,mert attól be lehet csavarodni.
2012. nov. 19. 20:47
5/9 anonim válasza:
Első babám 2004-ben született első házasságomból, utána jó pár évre férjez mentem. 2008-ban Decemberében egy meddőségi klinika váltig állította, hogy spontán kizárt, hogy babánk lesz valaha is, mert férjemnél OAT szindromát állapítottak meg 1/10 mozgási aránnyal, a vizsgálatot kétszer is megismételték! 2009 februárjában terhes lettem spontán rá 2 hónapra, hogy megkaptuk a diagnózist, 3 hónapos volt a kisbabám, miközben ismét terhes lettem, megszületett ő is, most kettő éves lesz a legkisebb, de már megint terhes vagyok a negyedikkel, nem gondolkodtam azon, hogy valamelyiket is nem tartanám meg azok után, hogy azt mondták, hogy felejtsük el a spontán terhességet! Tehát most 4 gyermekes anya leszek már jövő év júliusában. Igaz az első és a második közt volt egy nagy szünet, de most a harmadik és a negyedik közt a 3. gyógyszermentes hónapomban egyszerre várandós lettem!:)
2012. nov. 19. 20:47
6/9 anonim válasza:
2. hónapban sikerült. Hát praktika nincs. Kb. csináltuk mikor láttam a nyák állagát. És 2 naponta lesz ami lesz, és most 6 hetes vagyok :)
2012. nov. 19. 20:51
7/9 anonim válasza:
Az első 3 év után, a második is 3 év után jött össze.
Heti 3x sex, peteérésnél közép időben naponta.
2012. nov. 20. 07:18
8/9 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondta, hogy nem fog összejönni, mert rágörcsölök. Mindkét babám a 3. hónapra jött össze, és az első kettő alkalomnál semmit nem néztem, és utána már idegeskedni kezdtem, és bevetettem, amit tudtam, az elsőnél a hőmérsékletemet mértem, és rögtön összejött, a második babánál pedig vettem ovulációs tesztet, ami kimutatta, hoyg a 17. napon van ovulációm, és rögtön összejött. Szóval az sem igaz, ha rágörcsölsz nem jön össze, ha kicsit rágörcsölsz, és emiatt tudatosabb vagy, lehet hamarabb jön össze...mintha fél évig lazán próbálkozol...
2012. nov. 20. 09:01
9/9 anonim válasza:
1 évet vártunk mire sikerült. Ami segít az az evitamin nőnek férfinak egyaránt és a barátcserje kapszula. Az orvosom szerint ha a férfinak jók a spermái akkor naponta együtt lehet lenni, nem kell kétnaponta. Én szeretkezések után felpócoltam a fenekem kb 15-20 percre biztos ami biztos... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!