Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok miért nem esem...

Mit gondoltok miért nem esem teherbe? Mindig "jókor" vagyunk együtt. Az első 2 gyerekem elsőre össze jött, nem számolgattam nem figyeltem ovut, most mindenre figyelek és mégsem akar jönni a baba. Már fél éve próbálkozunk.!?

Figyelt kérdés
2012. szept. 5. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok én is :(

Csak nekem a gyermekeim más férfitől születtek, a mostani párommal 5 éve próbálkozunk.

Mindig jókor, jó időben. Nálam minden rendben van, kivizsgáltak. Már több inszeminációm is volt, mégsem jön a baba :(

2012. szept. 5. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Pont ezért, mert most figyelsz, görcsölsz.

Ne számolgass, legyetek együtt amikor jólesik :-)

2012. szept. 5. 09:59
 3/6 anonim ***** válasza:

12.hónapban sikerült nekem is!

kitartás!

2012. szept. 5. 10:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Komolyan elgondolkoztam, hogy ezt a kérdést én írtam... :)

Viccet félre téve, ugyanez a helyzet. Hajszál pontosan.

Talán annyi a különbség, hogy nekem van minimális vérzészavarom, vagyis közti vérzésem. Amúgy a ciklusom pontos, peteérésem rendben, és az eredményeim is negatívak.

A nőgyógyász meg csak széttárta a kezét.

2012. szept. 5. 10:17
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló én is így vagyok de lehet tényleg rágörcsölök csak nem értem a gyerkőceimnél nem volt ilyen problémám,elsőre teherbe estem most már elkezdtem szedni folsavat +elevitet dokim ezt javasolta.sok sikert nektek is
2012. szept. 5. 11:31
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok, hasonló cipőben jártam. Első fiam azonnal megfogant, szinte az elhatározás pillanatában :) ahogy megszületett volt egy konizációs (méhnyak) műtétem, egy évvel később még egy beavatkozás szövődmény miatt. Azóta próbálkoztunk kis tesóval. Több mint egy évig sikertelenül. Utána kivizsgáltattam magam, gondoltam bennem van a hiba. Kiderült, hogy a férjem nem túl "aktív". A spontás teherbeeséshez szükséges spermaszámok épp a határ alatt voltak. Egy kis hormon kezelés, és azonnal teherbe estem.

Majdnem 3 éves Áron, és 20 hetes (pocaklakó) Botond édesanyja :)

2012. szept. 7. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!