12napja, peteéréskor voltunk együtt párommal, most úgy néz ki, hogy meg akar jönni. Baba így nem lehet már?
Figyelt kérdés
Külföldön dolgozik a párom, nagyon ritkán járhat haza. Most itthon volt egy hétvégét, de csak egy nap tudtunk együtt lenni. Már látom,hogy kezdek barnázni, holnapra tuti megjön, mert görcsölök is. Szerintetek ettől függetlenül sikerülhetett a baba? Nagyon szeretnénk már. Legközelebb már csak karácsonykor jön haza az ünnepekre, mert sok a munka.2011. okt. 13. 20:20
1/4 anonim válasza:
Szia! Akár sikerülhetett, én majdnem egy hétig barnáztam és egy kicsit véreztem is és mégis pozitív lett a teszt, most van egy két éves nagylányom :) Szorítok, hogy ne jöjjön meg :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem nem vársz babát.Nekem egyik gyermekemnél sem volt barnázás,simán nem jött meg.Amikor előtte ilyen tünetem van mindig beteg leszek.Azért,ha máskor nem barnázol akkor lehet rá esély,hogy ez baba jele.Drukkolok.
3/4 anonim válasza:
Van olyan akinek rendesen megjön a menzije , csak köv hónapban marad ki, de olyat is hallottam akinek még 2-3 hónapig is megjött pedig már terhes volt:)De ne éld bele ám magad.
4/4 anonim válasza:
nekem minden tunetem ugyanolyan volt,mint amikor megkellett,hogy jojjon..picit"barnaztam"gorcsoltem am rendesen,meg majd leszakadtak a melleim.mikor mar hanyingerem is lett reggel ,ugy 3 het utan vettem tesztet es pozitiv lett.immar 12 eves a nagylany:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!