Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most már mindig ez lesz? Akár...

Most már mindig ez lesz? Akár hányszor tudom, hogy jó időpontban voltunk együtt, mindig csalódnom kell.

Figyelt kérdés
Késik a menstruációm elég sokat, teszteltem, negatív lett. Tavaly volt hasonló, akkor is teszteltem negatív lett, elmentem orvoshoz semmit nem látott, utána megjött. Megint el kell mennem az orvoshoz, hogy megjöjjön? Akár mikor egy picike esély is van rá, hogy terhes lehetek, a mensim elmarad és reménykedni kezdek, de folyton csalódnom kell. Ez nagyon elkeserítő.
2009. dec. 16. 10:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben járok,már több,mint egy éve.:( Kitartás. Nekem már nem sok van.
2009. dec. 16. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!