Miért van az, hogy a Clostytól van peteérés, több tüsző, jó időpontban vagyunk együtt, párom rendben, és 2 Closty kűra után sem estem teherbe?
nekem sincs elzáródás, arra gondolok, hogy esetleg nem termelek annyi sárgatest hormont hogy a baba megtapadjon?
Minden értékem kitűnő!Több tüszőm is volt az elmúlt hónapban.Nem értem
Sajnos jó időzítésnél is csak 20 % esély van max a babára.
Én is ebben a cipőben járok, nekem ez a 3.clostis hónapom, és már azt sem tudom, hogy reménykednem szabad-e...
Holnap megyek orvoshoz, és akkor kiderül, ha esetleg így volt tüszőrepi szurit fogok kérni.
Az orvos nem fogja tolakodásnak venni, hogy Én mondom, és nem Ő mint orvos?
Szia!
Nekem is volt Closty kúra max fél évig lehet elhúzni. Gyertyaállás és a többi minden van???
Gyertyaállást még nem próbáltam, de most ki fogom, mennyi ideig kell gyertyaállásban lenni?
Milyen többire gondolsz?
Szia!
10:08-as vagyok. Szerintem nyugodtan kérdezd meg, hogy biztos-e, ha van peteérés, akkor van tüszőrepedés is? Hátha kapcsol. Ha nem akkor fojtasd nyugodtan, hogy xy ismerősödnek sem sikerült a teherbeesés, amíg nem kapott tüszőrepesztőt; kaphatnál-e te is, mi a véleménye? Gondolom, már régebb óta jársz hozzá, így szerintem normális lehet és biztos meg tudjátok majd beszélni a dolgot. Egyébként én is Closty+tüszőrepesztő szurival estem teherbe. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!