Miért van az, hogy a Clostytól van peteérés, több tüsző, jó időpontban vagyunk együtt, párom rendben, és 2 Closty kűra után sem estem teherbe?
Figyelt kérdés
Most lesz a 3. hónap Closty kúrám, nagyon elvagyok keseredve, mert félek hogy így sem sikerül..2009. szept. 15. 08:31
12/17 anonim válasza:
szia!
11:21 es vagyok. 10 perc min. a gyertyaállás egyből miután párodnak jó volt. 10 perctől csak több nekem párom segített mert 5 perc környékén a derekam nagyon fájt ő tartotta a derekam felhúzott lábára dőltem rá. Jókat nevettünk közben legalább. 6 hónapig mindig amikor kezdett felmenni a hőm onnantól mindennap együtt voltunk ha nem kívántam akkor is. Reggel a legjobb miután hőmérőzől és akkor a gyertya is. Amúgy hátrahajló méh miatt kellett, ha neked nincs ilyen gondod akkor főleg hatásos lehet. Drukk!!!!!
13/17 anonim válasza:
Jah én 2 hónapig szedtem a clostyt és hamar összejött. gyertyánál esélyük sincs másmerre menni és még meg is "gyorsítod" az utat. 15 hetes vagyok már
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat aranyosak vagytok!
Kipróbálom a gyertyaállást feltétlen, és a tüszőrepi szurit is megkérdezem az orvostól!
2009. szept. 15. 12:45
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!Remélem lesz miért:-)
2009. szept. 15. 13:33
17/17 anonim válasza:
Szia! Ebben a hónapban én megkérdeztem a dokit, hogy nem kellene-e tüszőrepesztő szuri. Rögtön fel is írta és vissza kellett mennem, hogy beadja. Nem sértődőtt meg egyáltalán. Bár mindig nagyon sokat kérdezek tőle és a múltkor már azt mondta nevetve, hogy lassan már doktorálhatnék is. :) Szóval nyugodtan kérdezz rá Te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!