Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
131/214 jázikaaa válasza:
kedves SZ.nagyon szorítok értetek de ha valóban meg kell műteni akkor ne halogasd majd nehogy bajod legyen.de azért még bizakodjunk.pihenj.
132/214 anonim válasza:
Én is szorítok, hogy minden rendben legyen.
134/214 A kérdező kommentje:
En is nagyon szoritok ertetek, es mihamarabb adj hirt magatokrol!
2012. dec. 19. 22:51
135/214 anonim válasza:
4es vagyok
SZ: Én ezt 3x csináltam végig, tudom milyen nehéz, de neked drukkolok!! A kaparástól ne félj, nem fogsz érezni semmit, altatás lesz. Utána rossz, hogy tudod már nincs ott semmi. lelkileg nehéz, de erősnek kell lenned, hogy jönni tudjon egy újabb bébi.
Remélem azért minden rendben lesz most ezzel a terhességeddel, de ha nem sok erőt neked!
136/214 jázikaaa válasza:
na lányok ma megjött.pedig annyira bíztam benne.
137/214 A kérdező kommentje:
jazikaaa: Sajnalom :( Legalabb pontos volt? :)En 28.-ra nem varom, de mar ma ugy erzem, hogy barmelyik pillanatban megjohet. Foleg ha vegzek valamilyen fizikai munkat, pl. takaritok. De erdekes modon nem gorcseim vannak, hanem az az erzes, ami a mensigorcsok elott szokott jelentkezni. Melleim mintha nem is lennenek....Asszem buktam en is a honapot :(
2012. dec. 20. 16:59
138/214 anonim válasza:
sz-nek én is fogom a csipiszt h minden rendben legyen! Kérdező! Nekem is pont 28.án jönne meg. Reméljük h szilveszterkor csak kölyökpezsgőt iszunk :D 8as voltam
139/214 jázikaaa válasza:
igazából szombatra gondoltam de így jobban utána számolva papír forma pontos.nagyon szomorú vagyok.mindent jól végeztünk 3dik hónap sikertelenül.neked ha 28ra nem várod akkor nem mensi görcsök vannak szerintem.izgulok értetek szívből.
140/214 anonim válasza:
Sziasztok Sz vagyok végülis úgy alakult hogy a férjemmel ma este mentünk el a dokihoz az Uhang miatt. Hát nőtt a petezsák 3,5 mm-et és látott benne egy embriót egyenlőre egyet (ezt azért mondom mert fennáll a lehetőség nálunk az ikrekre mivel a párom minden felmenő 2. generációja az.) Ő vagyis annak betitulált helye 5mm de még egyenlőre nincs szívhang. Viszont szerdán nem véreztem nagyon boldog voltam ma ismét véreztem ezért mentünk el...A dokinak lövése sincs mi okozhatja a vérzést. Kaptam rá gyógyszer reméli ez a bajom vagy ha nem akkor nem tudja normálisnak nem normális de előfordul...szóval nem tudni...egyenlőre ennyit rólam én most itt tartok viszont már megint ijesztgetett mert ha jövő hét péntekre nincs szívhang akkor baj lesz....na mondom fasza de már nem érdekel mert erősek vagyunk és úgyis lesz... 6 hét 4 naposak vagyunk ma...szal szerintem még nem gáz ha nincs szívhang vagy nem tudom...Veletek mi újság Olyan aranyosak vagytok hogy így drukkoltok nekem! Nagyon szépen köszönöm. Én is drukkolok nektek hogy sikerüljön!!! Boldog Békés Karácsonyt kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!