Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
 171/214 A kérdező kommentje:

rolandi: mit tudsz errol a petevezetek atjarhatosagi mutetrol? hogy csinaljak? es faj?

sz: jo pihenest, majd ird meg, merre jartatok, orulok, hogy a baba rendben van es hogy mar te sem vagy tiszta ideg :)

nalam az a helyzet, hogy szerintem ebben a honapban nem is volt ovum, ugyanis nem ereztem semmit, bakker :(((((( viszont a kornyezetemben mar mindenki terhes, csak en nem, kiraly

2013. jan. 11. 19:55
 172/214 anonim ***** válasza:
altatásban, egy laparoszkópot vezetnek be hasfalon keresztül és egy kamera mutatja az elváltozást ha van pl. endometriózisnál a szigeteket a vizsgálat műtét is egyben ahol az endometriumokat el is távolítják....hogy fáj e ??? hát nemtudom de utána biztos kellemetlen....egy pár napig..előtte labor vizsgálatok és altató orvossal egyeztetés ...a mensi első napján egyeztetek a dokival és ahogy elmúlik ( ha megjön :(, mert úgye nem várjuk így nem jön meg ez az alap ) :) és ahogy elmúlt rá egy két nap múlva műtét....hát kb. ennyit tudok
2013. jan. 13. 20:35
 173/214 anonim ***** válasza:
attól hogy nem éreztél semmit még lehet hogy volt ovud kérdező:) :)....Lányok.. van egy őrült ötletem, ha mindenkinek összejön a baba ebben a kis csapatban találkoznunk kéne....:) Sz...:) már lehet addigra a második babával és lehet hogy van aki még pocis lesz és van akinek már meglesz, de egyszer mindenképp össze kéne hozni....:)
2013. jan. 13. 20:39
 174/214 A kérdező kommentje:
rolandi: Ha 6 honapig nem esem teherbe, akkor sztem nekem is bejatszik egy ilyen vizsgalat...csak azert kerdeztem :( es az otleted nekem nagyon tetszik, csajok, mit szoltok hozza????
2013. jan. 16. 23:22
 175/214 anonim ***** válasza:
Részemről tarthatjuk a kapcsolatot, de én több babát nem szeretnék, ahogy a férjem sem... elég zakkant vagyok terhesen :) nem tudom majd Ti hogy fogjátok viselni nekem szörnyű volt az első 9hét...most kezdek visszaállni a normális énemhez, és a normális felfogásomhoz eddig katasztrófa minha nem is én lettem volna...ezt az oldalát senki nem mondja el egy terhességnek megmég sokmindent ugyebár...ki hova valósi amúgy? SZ
2013. jan. 19. 21:00
 176/214 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek mondom hogy nálunk 6 hónapra rá jött a baba többször terveztük de sose követtük hogy mikor van ovum meg ilyeneket csak akkor sexeltünk amikor jólesett meg kívánós voltam kb...szal a 6 hónap nem sok de megmondom őszintén az 1 év sem sok mert több velem egykorú ismerősömnek vagy 1-2 hónapra vagy 1 évre rá jött a baba ez attól is függ hogy milyen életet élsz dohányzol iszol bulizol stb...azt mondják, de leginkább azt mondják akkor jön amikor nem számítasz rá...nálunk az utóbbi mondat igaz
2013. jan. 19. 21:04
 177/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Kivel mi újság? Mi rendben vagyunk 29.én megyünk dokihoz. Addig pihi vasárnap leszek kerek 12 hetes :) Sz
2013. jan. 24. 15:47
 178/214 jázikaaa ***** válasza:
sziasztok.aki babás nagy gratula SZ.nagyon örülök hogy minden rendben.voltam uh.5 hetes babós vagyok!!!!!hurrááá.az ötlet jó találkozzunk lányok.jó kis csapat.szorítok mindenkinek.
2013. jan. 26. 14:13
 179/214 anonim ***** válasza:

Gratu jázika:) Ez nagyon jó hír:)

Nekem 2napja késik, holnap reggel tesztelek:) én nem Magyarországon élek, de itt én is tartanám a kapcsolatot veletek:) 8as voltam!

2013. jan. 26. 21:10
 180/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Tegnap én is pozit teszteltem :) végre :)Holnap megyek orvoshoz :) Azthiszem tényleg beválik a nem rágörcsölés. Annyi minden összejött, és nem agyaltam rajta annyit :) 8as
2013. jan. 28. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!