Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
171/214 A kérdező kommentje:
rolandi: mit tudsz errol a petevezetek atjarhatosagi mutetrol? hogy csinaljak? es faj?
sz: jo pihenest, majd ird meg, merre jartatok, orulok, hogy a baba rendben van es hogy mar te sem vagy tiszta ideg :)
nalam az a helyzet, hogy szerintem ebben a honapban nem is volt ovum, ugyanis nem ereztem semmit, bakker :(((((( viszont a kornyezetemben mar mindenki terhes, csak en nem, kiraly
2013. jan. 11. 19:55
172/214 anonim válasza:
altatásban, egy laparoszkópot vezetnek be hasfalon keresztül és egy kamera mutatja az elváltozást ha van pl. endometriózisnál a szigeteket a vizsgálat műtét is egyben ahol az endometriumokat el is távolítják....hogy fáj e ??? hát nemtudom de utána biztos kellemetlen....egy pár napig..előtte labor vizsgálatok és altató orvossal egyeztetés ...a mensi első napján egyeztetek a dokival és ahogy elmúlik ( ha megjön :(, mert úgye nem várjuk így nem jön meg ez az alap ) :) és ahogy elmúlt rá egy két nap múlva műtét....hát kb. ennyit tudok
173/214 anonim válasza:
attól hogy nem éreztél semmit még lehet hogy volt ovud kérdező:) :)....Lányok.. van egy őrült ötletem, ha mindenkinek összejön a baba ebben a kis csapatban találkoznunk kéne....:) Sz...:) már lehet addigra a második babával és lehet hogy van aki még pocis lesz és van akinek már meglesz, de egyszer mindenképp össze kéne hozni....:)
174/214 A kérdező kommentje:
rolandi: Ha 6 honapig nem esem teherbe, akkor sztem nekem is bejatszik egy ilyen vizsgalat...csak azert kerdeztem :( es az otleted nekem nagyon tetszik, csajok, mit szoltok hozza????
2013. jan. 16. 23:22
175/214 anonim válasza:
Részemről tarthatjuk a kapcsolatot, de én több babát nem szeretnék, ahogy a férjem sem... elég zakkant vagyok terhesen :) nem tudom majd Ti hogy fogjátok viselni nekem szörnyű volt az első 9hét...most kezdek visszaállni a normális énemhez, és a normális felfogásomhoz eddig katasztrófa minha nem is én lettem volna...ezt az oldalát senki nem mondja el egy terhességnek megmég sokmindent ugyebár...ki hova valósi amúgy? SZ
176/214 anonim válasza:
A kérdezőnek mondom hogy nálunk 6 hónapra rá jött a baba többször terveztük de sose követtük hogy mikor van ovum meg ilyeneket csak akkor sexeltünk amikor jólesett meg kívánós voltam kb...szal a 6 hónap nem sok de megmondom őszintén az 1 év sem sok mert több velem egykorú ismerősömnek vagy 1-2 hónapra vagy 1 évre rá jött a baba ez attól is függ hogy milyen életet élsz dohányzol iszol bulizol stb...azt mondják, de leginkább azt mondják akkor jön amikor nem számítasz rá...nálunk az utóbbi mondat igaz
177/214 anonim válasza:
Sziasztok! Kivel mi újság? Mi rendben vagyunk 29.én megyünk dokihoz. Addig pihi vasárnap leszek kerek 12 hetes :) Sz
178/214 jázikaaa válasza:
sziasztok.aki babás nagy gratula SZ.nagyon örülök hogy minden rendben.voltam uh.5 hetes babós vagyok!!!!!hurrááá.az ötlet jó találkozzunk lányok.jó kis csapat.szorítok mindenkinek.
179/214 anonim válasza:
Gratu jázika:) Ez nagyon jó hír:)
Nekem 2napja késik, holnap reggel tesztelek:) én nem Magyarországon élek, de itt én is tartanám a kapcsolatot veletek:) 8as voltam!
180/214 anonim válasza:
Sziasztok! Tegnap én is pozit teszteltem :) végre :)Holnap megyek orvoshoz :) Azthiszem tényleg beválik a nem rágörcsölés. Annyi minden összejött, és nem agyaltam rajta annyit :) 8as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!