Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?2012. nov. 26. 04:40
152/214 anonim válasza:
Jaj,bocsi holnaputánra gondoltam :/
154/214 anonim válasza:
Nagyon úgy érzem, hogy meg fog jönni ma... egyenlőre semmi, de éjjel is görcsölgettem és ma már kb 3x is :( 8as
156/214 anonim válasza:
egyenlőre még semmi :) megmértem a hőmet most, tudom nem számít semmit, de kíváncsi voltam:D 37.4 volt...
157/214 anonim válasza:
sziasztok! Sz vagyok ma voltunk ismét h-n reggel. van már szívhangunk de még mindig vérzem viszont rendesen fejlődik a doki nem lát semmit hogy mi okozhatja megint felírta a sárgatest hormon gyogyit aztán január 8-án kell visszamennem viszont egy érdekességet szeretnék veletek megosztani, amit most fogok kikisérletezni...vannak ezek a terhes vitaminok, én ugyebár nemrég kezdtem szedni DE most abbahagytam vélelten tegnap és ma sem vettem be viszont nem is vérzek és semmi egyéb tünetem sincs, utána nézek de szerintem az okozza nálam ezt a rejtélyt. Ezt azért írom le ha esetleg más is így járna mint én akkor vitaminnal kezdje a leállást szerintem...hátha másnál is ez a baj. Azt mondta a doki egy baba van, aminek örülök is meg nem is, de mivel így szenvedünk és aggódunk meg idegskedünk neki is örülök csak maradjon meg, bár a doki aggódik még nagyon de most legalább nem akarta kikapni belőlem... SZ kivel mi újság?
158/214 anonim válasza:
sz- hát ezek nagyon jó hírek:) örülök h minden rendben veletek és h a vérzés is elmúlt. Nekem ma kellett volna megjönnie,és nem jött:) ez jó,mert mindíg pontos,már 3éve napra pontosan jön meg! Kicsit görcsöltem tegnap éjjel,meg ma reggel,a hőm d.u. 37.4. Pár órával ezelőtt mintha pici barnázásom lett volna. El is keseredtem,d azóta megint semmi,se folyás se görcsölés! Szerintetek ez most mi?8as
159/214 jázikaaa válasza:
kedves 8as reméljük nem is jön meg.szorítok. kedves SZ.jó hallani rólad.az a legjobb ha van szívhang ls fejlődik is.ne aggódj nem lesz semmi baj.érted is szorítok.nekem 1-2nap és pé.
160/214 anonim válasza:
Hát én már nem tudom mit gondoljak,ma 1óráig semmi nem volt,1pillanat alatt elöntött a meleg, hányingerem lett,őrülten görcsölni kezdtem, és azóta barnázok, vagyis inkább rózsaszínes... Szerintetek mi ez? 8as :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!