Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.
8as lehet a barnázás oka: a szervezeted emlekszik a menszeszre de helyette barna jön, illetve nekem az első menszeszem fel tamponnyi barna volt szal sztem ha holnapig nem jön meg akkor baba gyanus.
én meg a mai nap ismét vérzek voltunk korhazba ágynyugalom napi 4f dup...gyogyszer...es 1 honapot nem dolgozhatok...viszont karaccsonyra kaptam egy olasz utat 3 napos a ddoki azt mondta még igy is hogy vérzek menjek nyugodtan a szülésznöm meg azt mondta ne most mi lenne a jo?? Vérzés nem a vitamin miatt volt csak azt gondoltam...tegnap is meg ma is UH-n minden rendben volt...nem mozgok szinte semmit nem emelek egy rejtély tényleg mitol lehet...ti amugy elmennétek repülővel pihenni tény hogy rámférne de nagyon...meg vágyom is rá...
8as indulj ki amugy az én esetemből én az elejétől kezdve először fehér folyás majd barna majd rózsaszin majd csepegő vérzés, most folyos vérzés...de persze volt olyan napom is hogy semmi sem volt. ÉS teljesen rendbe van a doki sszerint minden csak pihennem kell meg a gyogyi.... SZ
Sziasztok Lanyok! Csak remenykedni tudok, hogy meg visszaneztek. Nalunk az unnepek alatt nagy csaladlatogatas volt, ugyanis mi Olaszorszagban elunk a ferjemmel, es tenyleg nem volt egy pillanatom sem, hogy a nethez uljek. Olvastam, hogy kivel mi van, es orulok, hogy Sz-nel rendben mennek a dolgok. Remelem, elmentel pihenni kicsit. :) 8-as? Jazikaaaa? Es Rolandi? Veletek most mi a helyzet?
Velem semmi, nekem is pontosan megjott, ugyan a 3. napon be is fejezodott, de ket teszt szerint is negativ, ugyhogy most megint probalkozunk. Irjatok, Csajok!!!!
Sziasztok Lanyok! Csak remenykedni tudok, hogy meg visszaneztek. Nalunk az unnepek alatt nagy csaladlatogatas volt, ugyanis mi Olaszorszagban elunk a ferjemmel, es tenyleg nem volt egy pillanatom sem, hogy a nethez uljek. Olvastam, hogy kivel mi volt, es orulok, hogy Sz-nel rendben mennek a dolgok. Remelem, elmentel pihenni kicsit. :) 8-as? Jazikaaaa? Es Rolandi? Veletek most mi a helyzet?
Velem semmi, nekem is pontosan megjott, ugyan a 3. napon be is fejezodott, de ket teszt szerint is negativ, ugyhogy most megint probalkozunk. Irjatok, Csajok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!