Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja december 3. -ra?...

Ki nem varja december 3. -ra? Csajok, kivancsi lennek a beagyazodasi tunetekre. Ha vannak, persze.

Figyelt kérdés
Addig is leirom, ami eddig volt nalam: 19-en hajnalban ovulaltam, du egyutt voltunk a ferjemmel. 2 nap mulva bizsergo alhas. Ovu utan 7. nap, vagyis tegnap, ebedidoben ketszer is egymas utan eros hasszurka, aztan egyszer meg este is, es utana eros mensiszeru gorcsoles, kb. 2 oras. A hasszurkakkal egyidoben kezdtek el fajni a melleim is. Most nem faj semmim. Vajon ezzel kezdodott a beagyazodas?
2012. nov. 26. 04:40
 161/214 jázikaaa ***** válasza:
jó kérdés.várjunk holnapig.
2012. dec. 29. 22:17
 162/214 anonim ***** válasza:

8as lehet a barnázás oka: a szervezeted emlekszik a menszeszre de helyette barna jön, illetve nekem az első menszeszem fel tamponnyi barna volt szal sztem ha holnapig nem jön meg akkor baba gyanus.

én meg a mai nap ismét vérzek voltunk korhazba ágynyugalom napi 4f dup...gyogyszer...es 1 honapot nem dolgozhatok...viszont karaccsonyra kaptam egy olasz utat 3 napos a ddoki azt mondta még igy is hogy vérzek menjek nyugodtan a szülésznöm meg azt mondta ne most mi lenne a jo?? Vérzés nem a vitamin miatt volt csak azt gondoltam...tegnap is meg ma is UH-n minden rendben volt...nem mozgok szinte semmit nem emelek egy rejtély tényleg mitol lehet...ti amugy elmennétek repülővel pihenni tény hogy rámférne de nagyon...meg vágyom is rá...

8as indulj ki amugy az én esetemből én az elejétől kezdve először fehér folyás majd barna majd rózsaszin majd csepegő vérzés, most folyos vérzés...de persze volt olyan napom is hogy semmi sem volt. ÉS teljesen rendbe van a doki sszerint minden csak pihennem kell meg a gyogyi.... SZ

2012. dec. 29. 22:42
 163/214 anonim ***** válasza:
Reggelre megjött,de kevesebb mint szokott + olyan hányingerem van...ebédelni is alig bírtam! Majd még írok,lehet tesztelek...sz-fogalmam sincs mit tegyél!jobbulást!8as
2012. dec. 30. 15:18
 164/214 anonim ***** válasza:
Mostmár biztos vagyok benne h nincs baba :( meg van ám,sőt ilyen alvadt véres vagy nem is tudom,sötétebb darabkák vannak benne,meg mintha olyan lenne mint mikor tojásfehérjés nyák van. Ez normális? Sz. hogy döntöttél? 8as
2012. dec. 30. 22:18
 165/214 jázikaaa ***** válasza:
8as sajnálom. Sz.a dokid biztos tudja mit beszél.de mitől vérzel?? igazából neked kell eldöntened hogy érzed magad és képes volnál e utazni de a baba egészsége mindennél fontosabb.fontold meg alaposan.
2012. dec. 31. 14:48
 166/214 jázikaaa ***** válasza:
lányok kivel mi ujság??
2013. jan. 3. 14:08
 167/214 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lanyok! Csak remenykedni tudok, hogy meg visszaneztek. Nalunk az unnepek alatt nagy csaladlatogatas volt, ugyanis mi Olaszorszagban elunk a ferjemmel, es tenyleg nem volt egy pillanatom sem, hogy a nethez uljek. Olvastam, hogy kivel mi van, es orulok, hogy Sz-nel rendben mennek a dolgok. Remelem, elmentel pihenni kicsit. :) 8-as? Jazikaaaa? Es Rolandi? Veletek most mi a helyzet?

Velem semmi, nekem is pontosan megjott, ugyan a 3. napon be is fejezodott, de ket teszt szerint is negativ, ugyhogy most megint probalkozunk. Irjatok, Csajok!!!!

2013. jan. 9. 18:07
 168/214 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lanyok! Csak remenykedni tudok, hogy meg visszaneztek. Nalunk az unnepek alatt nagy csaladlatogatas volt, ugyanis mi Olaszorszagban elunk a ferjemmel, es tenyleg nem volt egy pillanatom sem, hogy a nethez uljek. Olvastam, hogy kivel mi volt, es orulok, hogy Sz-nel rendben mennek a dolgok. Remelem, elmentel pihenni kicsit. :) 8-as? Jazikaaaa? Es Rolandi? Veletek most mi a helyzet?

Velem semmi, nekem is pontosan megjott, ugyan a 3. napon be is fejezodott, de ket teszt szerint is negativ, ugyhogy most megint probalkozunk. Irjatok, Csajok!!!!

2013. jan. 9. 18:09
 169/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok ! A 21. napos hormoneredményem nagyon jó , progeszteron szintem ok.....viszont február elején petevezeték átjárhatósági műtétem lesz..egyébként most hétvégén lesz ovum...:)azért nem adjuk fel...üdv Mindenkinek és azt kívánom, hogy ebben az évben már a babás hírekkel gazdagítsuk ezt az igen szép 17 oldalt :)
2013. jan. 9. 19:47
 170/214 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Olaszország? Juj de jó mi most megyünk oda 3 napra kirándulni :) Végülis tegnap voltunk Uh-n ahol megállapították hogy teljesen rendben vagyunk a babóval így utazni is elmehetünk így holnap indulunk a jézuskai ajándékra. 2.5 cm a baba és már mozog keze lába az uhn lehetett látni mert a doki mutogatta mi hol van neki. Vérzés hol van hol nincs de már nem is foglalkozom vele mert már tök természetesnek veszem hiszen az is sok mamánál előfordul. a gyógyszert még mindig emelten szedem, egy nap lecsökkentettem de ismét bordós vérzésem lett így még korai lecsökkenteni. kb velem ennyi :) SZ
2013. jan. 9. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!