Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A pozi teszteseknek nagyon nagy gratula. A többieknek, meg kívánom, hogy a kövi hónapban megtudjuk milyen érzés pozitív tesztet csinálni :) Nekem ebben a ciklusban sem lesz inszem, mert pont 3-4.-én kellene, de az megint hosszú hétvége, így nem csinálja meg a doki. Nekem nincs szerencsém! Nem baj majd, karácsonyi ajándék lesz a pozi teszt!

Böbe

2012. okt. 24. 14:39
 162/281 A kérdező kommentje:

Kia, nagyon gratulálok neked!!! Egészséges szép terhességet kívánok tiszta szívemből!

Böbe ez tényleg pech, de addig is élvezzétek a hónapot;-) sose lehet tudni....

2012. okt. 24. 15:47
 163/281 A kérdező kommentje:

Kia te mázlista :-)!!! vissza olvastam a válaszokat és neked ez volt az első próbahónapod??? Hihetetlen nem? Annyira klassz, mit szeretnétek, kislányt vagy kisfiút???

Era hogy vagy??? Voltál már dokinál vagy van már időpontod???

2012. okt. 24. 16:07
 164/281 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakoznék a csapathoz, ha lehetséges! Nagyjából fél éve próbálkozunk. Nyáron volt egy kis reménysugár, nem jött meg, de sok-sok negatív teszt után a dokimnál kiderült, hogy egy 3x4 cm-es (jóindulatú) ciszta a vendégem. Mondhatott a doki bármit én rögtön elkezdtem a neten nézni a ciszta-eltávolító, laparoszkópos műtéteket... Kétségbe voltam esve, hogy nekem már sosem lesz babám. Most (10.13.)voltam kontrollon és közölte, hogy felszívódott a cisztám és peteérésem is van!!! :D Végre valami jó hír. Már egy hete olvasom a kérdésre adott válaszokat! Nagyon örülök, hogy többen is azt érzik, amit én... Remélem mindegyikünknek összejön valamikor! Vasárnapra nem várom, de abszolút olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni. Szerintem ez sem az én hónapom, de majd meglátjuk...
2012. okt. 24. 18:43
 165/281 A kérdező kommentje:
akkor neked is sok sikert :-)
2012. okt. 24. 19:53
 166/281 anonim ***** válasza:

Udv a Csapatban kedves 164es valaszolo. Orulok, hogy vegulis felszivodott a cisztad es peteeresed is van. Most mar csak jol kell idozitsetek. Drukkolok Nektek!

Kedves Hajni! Koszi szepen a jokivansagot es hat igen, valoban mazlista vagyok. Ez az elso probalkozos honapunk es sikerult :-)...nagyon boldog vagyok. Ha valaszthatnek, inkabb kislanyt szeretnek, annak ellenere, hogy van mar egy kislanyunk. De mivel tudom, hogy egy apanak azert nagy orom, ha fia szuletik, igy annak is orulni fogok. Lenyeg, hogy egeszseges legyen!!! Erdekes modon pontodan akkor fogant, amikorra a Jonas napom volt. Ott lanynak irt nagyobb eselyt erre a honapra. Na de majd kiderul!

En is tiszta szivbol kivanom, hogy minel elobb ateld ezt a csodalatos erzest a + teszt lattan. Mindenkinek nagyon drukkolok es irjatok, hogy mikor mi van veletek. Tovabbra is szeretnek tudni rolatok. Visszajarok ezentul is ide :-)!!

Kia

2012. okt. 24. 19:54
 167/281 A kérdező kommentje:
Szia Kia, nagyon kedves vagy köszike! Ha vou előtt voltatok együtt akkor kislány lesz. Én a lányommal úgy estem teherbe, hogy pozi ovuteszt előtt 3 nappal voltunk csak együtt és ebből lett baba- kislány, mert a női hímivarsejtek akár 5 napig is eléldegélnek a kürtben. Ha ovu után is együtt voltatok akkoor esélyes vagy a fiúre is! Majd írd meg, hogy mi lesz a neme ha már ott tartotok! Gratula a férjednek is természetesen :-)
2012. okt. 24. 21:10
 168/281 anonim ***** válasza:

Köszi Hajni! :)

Én is olvastam már erről az ovu előtti-utáni dologról. Mivel nem hőmérőztem és ovutesztet sem használtam, így csak a testem jelzéseire hagyatkoztam. Inkább ovu előtt voltunk együtt, de utána is 1-2 x. Szóval, ha ügyesek voltak a fiúcskák, elkaphatták a petesejtemet. Majd kiderül kigyőzött...:) Természetesen megírom majd a fejleményeket!

Ja, és a férjemnek is jár a gratuláció, hisz nélküle nem sikerült volna...:)

Kia

2012. okt. 24. 21:15
 169/281 anonim ***** válasza:

Gratulálok Kia, igazán szerencsés lány vagy!!! :D

Kedves utolsó csatlakozó, én is vasárnapra nem várom mint te, és nagyon izgulok, te hogy érzed magad? Sz.

2012. okt. 25. 08:40
 170/281 anonim ***** válasza:

Koszi Sz.! :-) Drukkolok neked, hatha neked is + lesz par nap mulva!

Kia

2012. okt. 25. 08:48
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!