Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Sziasztok! A pozi teszteseknek nagyon nagy gratula. A többieknek, meg kívánom, hogy a kövi hónapban megtudjuk milyen érzés pozitív tesztet csinálni :) Nekem ebben a ciklusban sem lesz inszem, mert pont 3-4.-én kellene, de az megint hosszú hétvége, így nem csinálja meg a doki. Nekem nincs szerencsém! Nem baj majd, karácsonyi ajándék lesz a pozi teszt!
Böbe
Kia, nagyon gratulálok neked!!! Egészséges szép terhességet kívánok tiszta szívemből!
Böbe ez tényleg pech, de addig is élvezzétek a hónapot;-) sose lehet tudni....
Kia te mázlista :-)!!! vissza olvastam a válaszokat és neked ez volt az első próbahónapod??? Hihetetlen nem? Annyira klassz, mit szeretnétek, kislányt vagy kisfiút???
Era hogy vagy??? Voltál már dokinál vagy van már időpontod???
Udv a Csapatban kedves 164es valaszolo. Orulok, hogy vegulis felszivodott a cisztad es peteeresed is van. Most mar csak jol kell idozitsetek. Drukkolok Nektek!
Kedves Hajni! Koszi szepen a jokivansagot es hat igen, valoban mazlista vagyok. Ez az elso probalkozos honapunk es sikerult :-)...nagyon boldog vagyok. Ha valaszthatnek, inkabb kislanyt szeretnek, annak ellenere, hogy van mar egy kislanyunk. De mivel tudom, hogy egy apanak azert nagy orom, ha fia szuletik, igy annak is orulni fogok. Lenyeg, hogy egeszseges legyen!!! Erdekes modon pontodan akkor fogant, amikorra a Jonas napom volt. Ott lanynak irt nagyobb eselyt erre a honapra. Na de majd kiderul!
En is tiszta szivbol kivanom, hogy minel elobb ateld ezt a csodalatos erzest a + teszt lattan. Mindenkinek nagyon drukkolok es irjatok, hogy mikor mi van veletek. Tovabbra is szeretnek tudni rolatok. Visszajarok ezentul is ide :-)!!
Kia
Köszi Hajni! :)
Én is olvastam már erről az ovu előtti-utáni dologról. Mivel nem hőmérőztem és ovutesztet sem használtam, így csak a testem jelzéseire hagyatkoztam. Inkább ovu előtt voltunk együtt, de utána is 1-2 x. Szóval, ha ügyesek voltak a fiúcskák, elkaphatták a petesejtemet. Majd kiderül kigyőzött...:) Természetesen megírom majd a fejleményeket!
Ja, és a férjemnek is jár a gratuláció, hisz nélküle nem sikerült volna...:)
Kia
Gratulálok Kia, igazán szerencsés lány vagy!!! :D
Kedves utolsó csatlakozó, én is vasárnapra nem várom mint te, és nagyon izgulok, te hogy érzed magad? Sz.
Koszi Sz.! :-) Drukkolok neked, hatha neked is + lesz par nap mulva!
Kia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!