Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/281 anonim ***** válasza:
Háta ha holnap sem jön meg akkor csak szerdán tudok mert kedden minden zárva lesz:S De akkor remélem már szépen látható csíkok lesznek:)
2012. okt. 21. 16:29
 142/281 A kérdező kommentje:
Akkor sok sikert és majd üzenj!!!
2012. okt. 21. 18:40
 143/281 anonim ***** válasza:

Tina, nagyon remélem, hogy csatlakozol a + teszttel!:)

Hajni, az első terhességem...:)

Era

2012. okt. 21. 19:18
 144/281 A kérdező kommentje:
Ne haragudj Era, aztán vissza néztem a kérdéseket és persze, hogy írtad ez lesz az első baba és a kockás ingecskékre pályázol :-). ;-) olyan izgi, nem? a terhesség , főleg az első az egy olyan csoda és 9 hónapon át tart, az a sok kérdés, kíváncsiság, az ultrahangok, olyan mintha 9 hónapon át mindig ajándékot kapnál!!! Az első igaz megmozdulása a babának, amikor majd kiderül a neme, vagy az uh képek, vagy amikor majd csuklik a pocidban... na nem is ábrándozok tovább, ez egy olyan élmény lesz amit soha nem fogsz elfelejteni. Én vettem anno terhesnaplót és hétről hétre leírtam mi történik velünk, fényképeket is csatoltam a pocakomról, a mai napig akkora öröm végigolvasni és azt hiszem egy csodás emlék lesz amikor majd a lányom vár kisbabát és bobáz majd a kérdéseivel, hogy anyu ez meg ez hogyan is volt ... Era ha ajánlhatok valamit, akkor vegyél egy ilyen emlékkönyvet, rengeteg mindent belerakhatsz, én azzal kezdtem, hogy lefotóztam a pozi tesztemet... a végén meg azzal zártam, hogy egy Demi More képet csináltam magamról, a hatalmas hasammal :-))), aztán a végén meg ki kellett pótolni, mert túlhordtam a lányomat :-)... na nem akartam senkit se zsibbasztani, csak jönnek az emlékek és olyan jó rágondolni. Te meg most átéled majd mindet és nagyon szép, egészséges babavárást kívánok neked!!! És a párodnak is gratula, nem kis szerepe van adologban ugye ;-)
2012. okt. 21. 21:20
 145/281 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!:)

Igen, én is gondolkodtam már egy ilyen naplón..:)

Jól mondod Hajni, nem csak az én érdemem!:P

Ez volt a múltkori tesztem:

[link]

Ez pedig a ma reggeli:

[link]

Azért látszik, hogy erősödött...:)

Most csak ennyi időm volt, du. írok...

Szép napot!!!

Tina drukkolok!!:)

2012. okt. 22. 07:41
 146/281 anonim ***** válasza:

Igen, erősödött, nagyon jó ilyet látni, még akkor is, ha nem az enyém :)!

Elméletileg mára nem várom, eddig sehol semmi. Egyik nap visszanéztem a ciklusaim hosszát, és volt olyan hónap, amikor 35. napra jött meg. Ma vagyok a 33. napon. Úgy döntöttem, hogy még várok 1-2 napot a teszteléssel, persze, ha addig nem jön meg. Igaz, még tesztem sincs itthon, egyik nap majdnem kísértésbe estem az üzletben és alig bírtam ki, hogy ne vegyek egyet. Ha itthon lenne teszt, így én sem bírnám ki még 1-2 napot. De így muszáj lesz kibírnom, hacsak nem veszek ma délután egyet...:) De nem, erős leszek, kibírom valahogy. Ma már annyira képzelődök, állandóan szaladok a wc-re, úgy érzem megjött, de még nem. Örülnék, ha nekem is sikerülne ez a hónap, ha mégsem akkor majd november sikeresebb lesz - remélem.

Még egyszer: Gratulálok Neked Era! Sok boldogságot kívánok Nektek! :)

Hajni: Neked kitartást! Jól csináltad, hogy elmentetek vásárolni, kikapcsolódni. Így is kell csinálni, másképp megőrül az ember.

Start5, Tina: Nektek még drukkolok ebben a hónapban is! :)

Kia

2012. okt. 22. 09:10
 147/281 anonim ***** válasza:
köszönjük start5
2012. okt. 22. 11:04
 148/281 A kérdező kommentje:
Era, tényleg szép pozi a teszted!!! Remélem sokunknak sikerül hamarosan. Akik még az októberi tesztre várnak azoknak is türlmes várakozást a tesztig :-) és remélem sok pozi lesz még!!! Kis, Start 5, Sz írjatok!!! és a többiek is!!!
2012. okt. 22. 17:24
 149/281 anonim ***** válasza:
Ha feszülnek és érzékenyek a melleim az nem jelent tul jot így 5 nappal a nemvárt elött ugye? :/
2012. okt. 23. 10:44
 150/281 anonim ***** válasza:
Sz. voltam
2012. okt. 23. 10:45
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!