Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Tina, nagyon remélem, hogy csatlakozol a + teszttel!:)
Hajni, az első terhességem...:)
Era
Igen, erősödött, nagyon jó ilyet látni, még akkor is, ha nem az enyém :)!
Elméletileg mára nem várom, eddig sehol semmi. Egyik nap visszanéztem a ciklusaim hosszát, és volt olyan hónap, amikor 35. napra jött meg. Ma vagyok a 33. napon. Úgy döntöttem, hogy még várok 1-2 napot a teszteléssel, persze, ha addig nem jön meg. Igaz, még tesztem sincs itthon, egyik nap majdnem kísértésbe estem az üzletben és alig bírtam ki, hogy ne vegyek egyet. Ha itthon lenne teszt, így én sem bírnám ki még 1-2 napot. De így muszáj lesz kibírnom, hacsak nem veszek ma délután egyet...:) De nem, erős leszek, kibírom valahogy. Ma már annyira képzelődök, állandóan szaladok a wc-re, úgy érzem megjött, de még nem. Örülnék, ha nekem is sikerülne ez a hónap, ha mégsem akkor majd november sikeresebb lesz - remélem.
Még egyszer: Gratulálok Neked Era! Sok boldogságot kívánok Nektek! :)
Hajni: Neked kitartást! Jól csináltad, hogy elmentetek vásárolni, kikapcsolódni. Így is kell csinálni, másképp megőrül az ember.
Start5, Tina: Nektek még drukkolok ebben a hónapban is! :)
Kia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!