Ki nem várja október 13 körülre?
sziasztok! nekem is 13-án nem kellene, de én már jövő vasárnap akarok tesztelni. jajj úgy izgulok, csináltam ovutesztet és elvileg jókor voltunk együtt.
nálatok mi a helyzet (hogy jobban tudjak szurkolni)?
NEKEM IS 13-ÁN NEM KELLENE MEGJÖNNIE :)
elképesztő, hogy ennyire egy ciklusunk van :)
HÁT!
az az igazság, hogy mi már több mint 1 hete minden este együtt voltunk :) már már untam, a párom pedig totál be volt gajdulva, hogy milyen király dolog már minden este csinálhatjuk :))))
nem tudom mit érzek. mennem kellett orvoshoz rákszürésre, és csináltak egy ultrahangot és annyit tudok, hogy egy 22 mm-es domináns tüszö volt jó helyen és hát abbol bármi lehetett :)ez volt csütörtökön. szerintem tegnap megvolt a peteérésem, de azért még ma és holnap együtt leszünk :) szombaton éreztem fájdalmat a jobb oldalon, még vigyáznom kellett hogy hogyan ülök le mert fájt a méhem :) reménykedem a legjobban. nemtudom most ugy kell lennie mint eddig?szóval a ciklus során nekem a peteérés után fehéres folyásom szokott lenni. most nem igazán van....remélem sikerülhet. kiváncsi vagyok.
NEM KORAI még a teszt jövőhéten?
Sziasztok!
4. válaszoló, akkor Neked is drukkolok! Kérlek, mindenképp írj majd, hogy mi lett veled (én is írni fogok)!
5. válaszoló: mi 3 napja minden este, de mára elmúlt a fájdalom, és negatív lett az ovuteszt. Én pénteken voltam a fenti UH-n, amit írtam. Kérlek, írj te is, mi van veled! De, kicsit korai, de a one step teszt kimutathatja, és hát vasárnap leszünk egy wellness hétvége utolsó napján a Balcsin, és hát olyan szép lenne ott megtudni és bejelenteni :)
Sziasztok! 2. válaszoló vagyok.
Elvileg mi is mindent jókor jó időben csináltunk. Mi minden másnap voltunk együtt, a peteérésemet pedig -ebben a hónapban először- one step LH teszttel figyeltem. Nem szeretnék tesztelni 14.-e előtt, mert előző hónapban úgy nézett ki, hogy sikerült, aztán valamiért mégsem tudott jól megtapadni... nem szeretnék még egyszer így csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!