Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Október elsején volt utoljára...

Október elsején volt utoljára szexuális kapcsolatom. Azóta már kétszer menstruáltam. Most viszont dec.4. körül kellett volna megjönnie de sehol semmi. Lehet szó terhességről?

Figyelt kérdés

Óvszerrel védekeztünk ugyan, de kissé nehézkesen ment. Konkrét behatolás nem is volt, csak az ujjáról tartom esetlegesnek az ondó bekerülését.

Az első menstruációm az aktus után normális időben jött meg, a második kicsit hamarabb. Mindkettőben a szokásos erősségű volt a vérzés. Most viszont dec. 4. körül kellett volna megjönnie és még mindig semmi. Lassan 10 napja késik és még csak az előjelét sem érzem amiket szoktam. Egyedül azt hogy megjelent néhány pattanás, de se a mellem nem feszül, se nyűgös nem vagyok, se a hasam nem fáj.

Aggódnom kéne?

2011. dec. 13. 01:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
kategorikus nem...ne izgulj mas oka van annak hogy nem jon meg...vegezz egy tesztet ha nem hiszed...valoszinu amint megnyugszol meg is fog jonni
2011. dec. 13. 01:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj tesztet.

De szerintem csak a front zavar be nálad (is).

2011. dec. 13. 05:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy terhes!
2011. dec. 13. 07:21
 4/9 anonim válasza:
Terhes vagy!
2011. dec. 13. 16:11
 5/9 anonim ***** válasza:

a terhességed esélye tart a 0-hoz, viszont a 10 napos késés elég durva... :S tuti, nagyon ki lennék bukva, pedig esetemben semmi esélye a terhességnek :D

ha nagyon izgulsz, menj nődokihoz, megtudod, miért késik. :)

2011. dec. 14. 21:24
 6/9 A kérdező kommentje:
ma este csináltam 2 tesztet és mindkettő pozitív lett :(( holnap reggel azonnal megyek a nőgyógyászhoz
2011. dec. 15. 00:28
 7/9 Atroposz ***** válasza:
Téged jól megszívatott a természet!:)) Gratulálhatunk?
2011. dec. 15. 07:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Voltál dokinál? Mit mondott?
2011. dec. 15. 12:43
 9/9 A kérdező kommentje:
igen voltam. sajnos igaz :(( gratulálni nem hiszem, hogy lehet. mivel nem tudtam róla, azért ezalatt a 3 hónap alatt kétszer is erős antibiotikumokat szedtem, és az egyiknél 3-4 napig 39,5fokos lázzal feküdtem. egyetemistaként sokat buliztam, ahol persze ittam is. az orvos szerint valószínűleg a baba maradandó károsodást szenvedett. a szívhangja is nagyon gyenge. hétfőn megyek vissza, addigra meg lesznek az eredmények.
2011. dec. 16. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!