Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már két ciklusban is majdnem...

Már két ciklusban is majdnem rendesen menstruáltam, de csak 2-3 napig, piros vér, de nem görcsöl a hasam egyáltalán. Szerintetek így lehetek várandós?

Figyelt kérdés
Közben azt vettem észre, hogy folyamatosan nő a hasam, de nem a "háj", hanem az alhasam, amit nem is tudok behúzni, akárhogy próbálom. Körülbelül két hétig volt egy időszak, amikor nagyon fájt az ágyékom, bár nyirokcsomóim nem duzzadtak meg és a petefészkemnél szúrkált. Vettem terhességi tesztet, de negatív lett, mégis olyan fura érzésem van. Holnap megyek nőgyógyászhoz.
2011. szept. 13. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor majd ő megmondja a tuti! Addig pedig várj türelmesen!

Majd írd le kérlek, ha picit hordasz a szíved alatt! :)

2011. szept. 13. 19:56
 2/10 A kérdező kommentje:
Leírom mindenképp... ;) Bár nagyon fura ez a helyzet, mert ha babám lesz, akkor eléggé aggódhatok, mert nem terveztem, menstruáltam rendesen /azt hittem legalábbis/ és pl. szedtem olyan gyógyszert, amit nem lett volna szabad, ittam alkoholt meg ilyenek... :S
2011. szept. 13. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem vagy terhes.
2011. szept. 13. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni, de a tünetek inkább betegségre utalnak mint terhességre.
2011. szept. 13. 21:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam... Azért nagyon remélem, hogy nincs semmi komolyabb bajom. Már minden lehetőséget végigvettem kb... de mivel semmim nem fáj igazán, nem tudom, ez olyan fura érzés, nehéz megmagyarázni.
2011. szept. 13. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is volt ilyen, dokim simán azt mondta, hogy álterhes vagyok:) és lehet igaza is volt, mert nagyon akartam az lenni. Nőtt az alhasam, mensim három napos lett, még hánytam is:)) sőt magzatmozgásokat is megfigyeltem, de sajna csak az agyam adta az utasításokat a testemnek..tesztek negák lettek,fél évig tréningeztem az agyamat, hogy leálljak a babaprojectről, addig nem jöttem még ide sem olvasgatni és netet sem kapcsoltam be, minden babás témát kerültem, és akkor tényleg babás lettem, pozi teszttel és valós kimaradt mensivel.
2011. szept. 13. 21:17
 7/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nekem távolról sem volt betervezve baba, még tartós kapcsolatom sincs. Csak ezeket a testi változásokat kezdtem érezni és már nem tudom mire gondoljak... /mielőtt még valaki lököttnek néz :), attól, hogy nincs stabil kapcsolatom, még éltem szexuális életet, bár védekeztünk is/
2011. szept. 13. 21:22
 8/10 A kérdező kommentje:

Voltam dokinál, nem talált semmit, azt mondta max. a bal petefészkem egy kicsit nagyobb. Csinált UH-t. Az az igazság, hogy így konkrétan nem mertem megkérdezni tőle h. nem vagyok-e esetleg terhes, mert így is nagyon fura volt. Meg nem említettem ezt a nagyobb a hasam témát sem, csak hogy kevés a mensim és hogy fájdalmam volt az ágyékomban, szúrt a petefészkem, de azt mondta minden rendben van, két hét múlva menjek vissza, azért megnéz, úgyis mennem kell a rákszűrés eredményért.

Elég öreg, teljesen szétszórt doki volt, és nagyon rövid ideig ultrahangozott, lehet, hogy nem vette észre, hogy terhes vagyok?

A helyzet az, hogy a hasam TÉNYLEg tökre gömbölyű, én is sokszor már azt gondolom, hogy csak bedumálom magamnak, de nem!!A melleim is tök kemények, pedig ilyenkor már /10. ciklusnap/ rég puhák szoktak lenni. Nem tudom.. olyan gáz ez az egész. Ha álterhes vagyok, akkor az mitől lehet, ha nem is akarok babát és nem is próbálkoztunk /védekeztünk/?

2011. szept. 15. 19:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Ja, és az egyetlen aktus amiből esetleg lehetséges lenne terhesség, az 8 héttel ezelőtt volt, tehát, akkor 8 hetes lennék, lehetséges, hogy egy 8 hetes terhességet nem mutat ki a teszt és nem vesz észre a doki?
2011. szept. 15. 19:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Észre kellett volna vennie ha az vagy, épp úgy ahogy uh-al látta a petefészkedet úgy látta a méhedet is, én most szerencsére végre tényleg terhes vagyok, és 6+5 naposan már látszott a pici szívének pulzálása is, tehát szerintem biztos, hogy nem vagy terhes, nem mondta véletlenül, hogy vannak -e tüszők vagy tüsző kezdemények a petefészkedbe?? Álterhesség meg nem csak azoknál alakulhat ki akik nagyon szeretnének babát, hanem azoknál is akik nem szeretnének vagy nagyon félnek attól, hogy teherbe esnek. Ha nem nyugodtál meg és van lehetőséged rá, akkor menj el egy másik dokihoz, magánrendelésre és nézesd meg magad vele is, és igen is mondd el, hogy terhességre gyanakszol, hátha akkor alaposabban megnézik esetleg nincs-e méhen kívül valaki
2011. szept. 16. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!