Már két ciklusban is majdnem rendesen menstruáltam, de csak 2-3 napig, piros vér, de nem görcsöl a hasam egyáltalán. Szerintetek így lehetek várandós?
Akkor majd ő megmondja a tuti! Addig pedig várj türelmesen!
Majd írd le kérlek, ha picit hordasz a szíved alatt! :)
Voltam dokinál, nem talált semmit, azt mondta max. a bal petefészkem egy kicsit nagyobb. Csinált UH-t. Az az igazság, hogy így konkrétan nem mertem megkérdezni tőle h. nem vagyok-e esetleg terhes, mert így is nagyon fura volt. Meg nem említettem ezt a nagyobb a hasam témát sem, csak hogy kevés a mensim és hogy fájdalmam volt az ágyékomban, szúrt a petefészkem, de azt mondta minden rendben van, két hét múlva menjek vissza, azért megnéz, úgyis mennem kell a rákszűrés eredményért.
Elég öreg, teljesen szétszórt doki volt, és nagyon rövid ideig ultrahangozott, lehet, hogy nem vette észre, hogy terhes vagyok?
A helyzet az, hogy a hasam TÉNYLEg tökre gömbölyű, én is sokszor már azt gondolom, hogy csak bedumálom magamnak, de nem!!A melleim is tök kemények, pedig ilyenkor már /10. ciklusnap/ rég puhák szoktak lenni. Nem tudom.. olyan gáz ez az egész. Ha álterhes vagyok, akkor az mitől lehet, ha nem is akarok babát és nem is próbálkoztunk /védekeztünk/?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!