Megjött a vérzésem, bár nem volt olyan mint szokott, enyhe görcsöléssel, de piros volt azóta nagyon furán érzem magam? Érdemes lenne tesztelnem?
Ebbe a hónapban mindenkinek volt valami kínja a mensijével. Nekem is. Szerintem ha megjött és rendes vér volt, több napig tartott, akkor semmi ok a tesztre.
Igaz van olyan aki menstruál terhesen, de az ritka..
A többi tünetet mindenki produkálja hónapról-hónapra aki babát szeretne :)
ez a hónap tényleg arról szól, hogy az itteni olvasók/íróknak volt/van baja a mensijével, köztük az enyémmel is. lehet a holdállása zavart be, de biztos van valami a levegőben.
kedves kérdező.
ha vérzel és érzed még a terhes tüneteket akkor mensi elmúltával én a helyedben csinálnék nyugtatás képpen egy terhességi tesztet. annyit megér, hogy legalább megnyugodj szerintem. :)
Nekem is 2 napig volt vérzés utána csak barnázás.. Hamarabb is jött meg, és a szokásos 6-7 nap helyett 4 nap volt.
Valami van a levegőben amitől felborult az egyensúlya sok nőnek. Többen panaszkodtak erre a dologra..
Én is csináltam tesztet de -.
Első válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!