Ki nem várja október 13 körülre?
hú ,megy a drukk csajok,becsatlakozom mert én 12.-ére nem várom.kérdező mikor voltatok együtt ha szabad érdeklődni ,mert én ezzel hogy mikor kell annyira nem vagyok képben ,vagy mérted a hőd ?
én ha jól tudom 14.nap környékén van p.é. papíron 28.-án volt p.é. de mi akkor nem tudtunk együtt lenni csak 29.-én,remélem nem csúsztam le .
Sziasztok. Én is csatlakoztam a facebook-on. Igen, mértem a hőmet, és csináltam ovutesztet is.
Sziasztok.
Én 11-re nem várom. A félidőben éreztem a bal oldalamat kb 1 napig előtte is jócskán együtt voltunk, aznap is...szóval remélem a legjobbakat. Mindenkinek megy a drukk... :) Egyébként én 2 cikluson keresztül figyeltem ahőmet, de mivel észrefettem, hogy érzem is a peteérést, ezért abbahagytam..kicsit kellemetlen volt hétvégén is 5:50kor órára kelni hogy mérjem aztán szunya vissza..szóval elhagytam..most cask a középidős fájdalom és a méh helyzete segít :)
Sziasztok
Van valakinél valami jel? :)
Sziasztok! A fb-ra már írtam.mai tesztem negatív, aztán időn túl valami halvány izé van rajta. de még csak 8. dpo. kedden tesztelek újra.
amúgy tüneteim: 2 hónapos terhes has (vsz azért mert idén szültem), óriási pattanás a homlokomon, viszkető bőr, gyomortáji nyomás, folyamatos folyás (ezek nekem voltak az előző terhességnél, azért írom le, de ki tudja, jelent -e valamit)
Halihó...Van itt még valaki? Hogy érzitek magatokat? Ki mikor tesztel?
:)
szia ! én vagyok itt is. furkál a bal oldalam, émelygek, néha fáj a mellem, puffad a hasam. szombatra nem várom. teszt nagyon halvány, nem tudom eldönteni, van -e rajta valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!