Ki nem várja október 17-re? Mit éreztek?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 21:33
1/7 anonim válasza:
Én okt.18-20 között nem várom,egyelőre semmit nem érzek,csak reménykedek..:)
2/7 A kérdező kommentje:
Én is nagyon reménykedem!:))2 hónapja próbálkozunk!
Ti mióta próbálkoztok?
Nálam van néha hasfájás,mellfájás,elég erős,fájdalmas sok pattanás.
De nem élem bele magam,mert általában félidőtől nálam ez szokott lenni.
Drukkolok magunknak!:)
2012. okt. 5. 22:17
3/7 anonim válasza:
Mi öt hónapja próbálkozunk. Ma vagyok a 17.napon,de lehet hogy még meg sem volt az ovulációm,mert semmi jelét nem érzem,pedig ilyenkor már szoktam..:(
5/7 anonim válasza:
én 16-ra nem várom. Nagyon izgatott vagyok. Néha reggelente szurkál a hasam alja, de nem hiszem, hogy annak a jele. Még csak a beágyazódásnál tartok szerintem.
6/7 anonim válasza:
Én is 17-ére nem várom! Nekem még semmi tünetem. Ahogy számolgatok még csak most lesz a beágyazódás (ha lesz), szóval még nagyon tüneteket nem érezhetünk. A melleim nagyon fájnak, de nekem az ovu után mindig ez van. Ebből tudom, hogy túl vagyok a peteérésen! :)
Nagyon szorítok mindenkinek! Majd azért 17-e tájékán jelentkezzetek ám hogy mi újság!!! :)
7/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írok ide,hogy mi újság!:)
Szorítok mindenkinek!
Addig is szép napokat!:)
2012. okt. 7. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!