Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Igen, ennek a hónapnak már sikeresnek kell lennie! Most elutazunk majd a hosszú hétvégén, pont akkor lesz peteérésem 4.-én. Hátha a környezet változás meghozza a várva várt eredményt :) Nagyon drukkolok neked is Hajni és mindenkinek akinek nem sikerült az előző hónap. A pozi teszteseknek pedig boldog baba várást és probléma mentes terhességet kívánok!
Böbe
Szia! Köszönöm! Kölcsön kaptuk az unokatesóm hétvégi házát ami Gyomaendrődön van a Kőrős partján. DE megfogadtam, hogy abban a 4 napban nem fogok a babára gondolni. Horgászunk, sétálunk, motorozunk és "szeretjük egymást". A nyáron nem sikerült elmenni csavarogni, most kicsit hideg van, de jó lesz egy kicsit kikapcsolódni.
Böbe
Szerintem is jo otlet Bobe! Hajni, jo lenne, ha valahova ti is ki tudnatok ruccanni erre a hosszu hetvegere. A kornyezetvaltozas, kikapcsolodas segithet a babasodashoz.
Probaljatok lazitani es kozben szeressetek egymast. Kivanom, hogy eza honap nektek is sikeruljon! :-)
Kia
Sziasztok! Képzeljétek, ma reggel teszteltünk a férjemmel. Csodálatos pozítiv! (Fel is akartam tenni nektek a képet megmutatni, mert lefényképeztem, de a képfeltöltés.hu azt írja ki a kép túl nagy. Nem tudjátok képet hogy kell átméretezni, mert én nem tudom. Azért majd még próbálkozom!)
Hú, nagyon örülünk, de kicsit félünk is. Reméljük, hogy ő már megmarad nekünk és több babát már nem kell elveszítenünk. mindenkinek szurkolok tovább. start5
Szivbol gratulalok!!! :-)
Kia
Csajok, tudtok segíteni? Nemtudom hogy a 37,7 fokos láz az még normális e, tegnap éjjelt végighánytam és hasmenésem is volt, elmentem a orvoshoz, kaptam gyögyszert meg minden, de akkor még nem volt lázam, most meg felment..
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!