Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/281 anonim ***** válasza:
Ja, Sz. voltam, megint lemaradt, bocsi :)
2012. okt. 29. 16:18
 192/281 A kérdező kommentje:
Böbe nagyon sajnálom, remélem ez a mi hónapunk lesz!!! hajni
2012. okt. 29. 19:05
 193/281 anonim ***** válasza:

Igen, ennek a hónapnak már sikeresnek kell lennie! Most elutazunk majd a hosszú hétvégén, pont akkor lesz peteérésem 4.-én. Hátha a környezet változás meghozza a várva várt eredményt :) Nagyon drukkolok neked is Hajni és mindenkinek akinek nem sikerült az előző hónap. A pozi teszteseknek pedig boldog baba várást és probléma mentes terhességet kívánok!

Böbe

2012. okt. 30. 08:49
 194/281 A kérdező kommentje:
Hmm mi is szerettünk volna elutazni, de az összes hotel amit kinéztünk tegnap már mind foglalt. :-( Pont ez járt nekem is a fejemben Böbe, hogy a környezetváltozás és a terhességen való rágódás talán eredményt hozna, mert nekem meg 2. lesz peteérésem. Merre utaztok? Legyen szép és pihentető az utatok!!! Szép jó napot mindenkinek!!!
2012. okt. 30. 09:47
 195/281 anonim ***** válasza:

Szia! Köszönöm! Kölcsön kaptuk az unokatesóm hétvégi házát ami Gyomaendrődön van a Kőrős partján. DE megfogadtam, hogy abban a 4 napban nem fogok a babára gondolni. Horgászunk, sétálunk, motorozunk és "szeretjük egymást". A nyáron nem sikerült elmenni csavarogni, most kicsit hideg van, de jó lesz egy kicsit kikapcsolódni.

Böbe

2012. okt. 30. 11:16
 196/281 anonim ***** válasza:

Szerintem is jo otlet Bobe! Hajni, jo lenne, ha valahova ti is ki tudnatok ruccanni erre a hosszu hetvegere. A kornyezetvaltozas, kikapcsolodas segithet a babasodashoz.

Probaljatok lazitani es kozben szeressetek egymast. Kivanom, hogy eza honap nektek is sikeruljon! :-)

Kia

2012. okt. 30. 12:11
 197/281 A kérdező kommentje:
Köszi Kia neked is! Minden hotel foglalt amit kinéztünk :-(, sajnos lecsúsztunk, nekem eszembe se jutott, hogy a páromnak se kell dolgoznia... de neki sem... még keresgélünk.
2012. okt. 30. 13:23
 198/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Képzeljétek, ma reggel teszteltünk a férjemmel. Csodálatos pozítiv! (Fel is akartam tenni nektek a képet megmutatni, mert lefényképeztem, de a képfeltöltés.hu azt írja ki a kép túl nagy. Nem tudjátok képet hogy kell átméretezni, mert én nem tudom. Azért majd még próbálkozom!)

Hú, nagyon örülünk, de kicsit félünk is. Reméljük, hogy ő már megmarad nekünk és több babát már nem kell elveszítenünk. mindenkinek szurkolok tovább. start5

2012. okt. 31. 09:07
 199/281 anonim ***** válasza:

Szivbol gratulalok!!! :-)

Kia

2012. okt. 31. 09:55
 200/281 anonim ***** válasza:

Csajok, tudtok segíteni? Nemtudom hogy a 37,7 fokos láz az még normális e, tegnap éjjelt végighánytam és hasmenésem is volt, elmentem a orvoshoz, kaptam gyögyszert meg minden, de akkor még nem volt lázam, most meg felment..

Sz.

2012. okt. 31. 15:28
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!