Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
 241/281 anonim ***** válasza:

Gratulálok Gyöngyi, könnyü terhességet kivánok neked! Többieknek kitartás a tesztig ;)

Sz.

2012. nov. 13. 14:54
 242/281 A kérdező kommentje:
Böbe , Sz! milyen a kismama élet, jól vagytok??? egy kis beszámólót írhatnátok nekünk, már biztos túl vagytok az első uh-n is!!! légyszi, légyszi :-) írjatok
2012. nov. 13. 16:11
 243/281 anonim ***** válasza:

Szia Hajni és többiek :)

Minden reggel rosszul vagyok, émelygek, hányigner... és kb 10-11ig nem tudok enni, de a piciért elviselek bármit! Én már írtam hogy voltam uh-n, pont egy hete volt,és a doki gratulált, 5.én kell mennem újra, ami végett persze nagyon izgulok, hogy legyen minden rendben, vannak ilyen mensihez hasonló görcseim, néha, amire magneb6-ot kell szednem, hát kb ennyi a tapasztalat egyenlöre, és nagyon boldog vagyok és nagyon vigyázok magunkra :D üDv mindenkinek! Sz.

2012. nov. 14. 07:24
 244/281 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál Sz!!! Majd meglátod a 12. hét után elmúlik az émelygés. Nálam is ez volt, reggel 8-tól este 8-ig hányingerem volt. Emlkészem mondtam is, hogy nem azt mondták, hogy a legszebb időszakom lesz, erre meg itt vergődök??? :-) Persze a 12. hét után minden klassz lett! Kitartást és minden jót kedves Sz!
2012. nov. 14. 07:37
 245/281 anonim ***** válasza:

Szia Hajni, bocsi de valaki másra gondoltál mert én még nem vagyok kismama, sajnos. Sőt úgy tűnik nekem ez a hónapom sem lesz sikeres.

Böbe

2012. nov. 14. 08:44
 246/281 A kérdező kommentje:
Böbe én arra gondoltam, hogy azt írtad amikor meg fog jönni akkor álmodban egy kislányt szülsz. És azért írtam, hogy ha eddig nem álmodtad meg ebben a hónapban, akkor még ne szomorodj el, hiszen meg van a remény és lehet, hogy már kismama vagy mégis :-).
2012. nov. 14. 08:52
 247/281 A kérdező kommentje:
Böbe, Erára gondoltam valószínű és két kérdés fut egyben :-) ne haragudj, kicsit belegabalyodtam :-) hajni voltam
2012. nov. 14. 08:54
 248/281 anonim ***** válasza:

Dehogy haragszom! Az álmom az mensi előtti éjszaka szokott lenni, úgy hogy még odébb van.

Böbe

2012. nov. 14. 09:18
 249/281 A kérdező kommentje:

Pedig nagyon jó a görbéd Böbe! Felrakod a frisset?

Az enyém így fest [link]

Vasárnap teszteleke 10-es teszttel... nagyon nehéz kivárni.

2012. nov. 14. 09:40
 250/281 anonim ***** válasza:
A másik kérdéshez most írtam! De ilyen: [link]
2012. nov. 14. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!