Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Gratulálok Gyöngyi, könnyü terhességet kivánok neked! Többieknek kitartás a tesztig ;)
Sz.
Szia Hajni és többiek :)
Minden reggel rosszul vagyok, émelygek, hányigner... és kb 10-11ig nem tudok enni, de a piciért elviselek bármit! Én már írtam hogy voltam uh-n, pont egy hete volt,és a doki gratulált, 5.én kell mennem újra, ami végett persze nagyon izgulok, hogy legyen minden rendben, vannak ilyen mensihez hasonló görcseim, néha, amire magneb6-ot kell szednem, hát kb ennyi a tapasztalat egyenlöre, és nagyon boldog vagyok és nagyon vigyázok magunkra :D üDv mindenkinek! Sz.
Szia Hajni, bocsi de valaki másra gondoltál mert én még nem vagyok kismama, sajnos. Sőt úgy tűnik nekem ez a hónapom sem lesz sikeres.
Böbe
Dehogy haragszom! Az álmom az mensi előtti éjszaka szokott lenni, úgy hogy még odébb van.
Böbe
Pedig nagyon jó a görbéd Böbe! Felrakod a frisset?
Az enyém így fest [link]
Vasárnap teszteleke 10-es teszttel... nagyon nehéz kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!