Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Start 5 hatalmas gratuláció, szép terhességet kívánok neked is :-). Úgy látszik az október sokaknak volt nagyon sikeres, én ennek is nagyon örülök.
Kedves S én úgy tudom a láz csak 38.5 felett láz, addig csak hőemelkedés. Lehet bekaptál valami bacit, vagy a korai terhesség tünete a hányás... nyugi. Hogy vagy???
Gratulálok start 5! :D Boldog babavárást kivánok neked..
Hát a doki azt mondta hogy ez a hányó görcs már nem teljesen normális, de hálistennek segített az orvosság amit kaptam, a höm most már 37,4, remélem nem is megy feljebb, azért ilyedtem meg egy kicsit mert eddig 36,8 - 36,9 volt és nem rázott így a hideg a paplan alatt... Sz.
Mielobbi gyogyulast kivanok Sz.!
Kia
Köszönöm, ma már sokkal jobban vagyok csak még mindig nagyon fáj a gyomrom.. Sz.
Ti hogy vagytok?
Szorítunk!!! :)
Ügyesek legyetek! :P
Kia
A pozítiv tesztem, végre sikerült lekicsinyítenem a képet, s feltöltenem, hogy megtudjam mutatni nektek! drukk mindenkinek, üdv: start5
De gyönyörű szép erős!!:)Szívből gratulálok:)!!Én is ilyen szépet szeretnék majd egy két hét múlva!!:)
Tina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!