Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
171/281 anonim válasza:
Köszi Csajok, hogy befogadtok! Most már sokkal jobb, hogy kiírhattam magamból! Amiket írtok azt is nagyon jó olvasni- ma elkezdtem hőmérőzni, mert annyi helyen írják, hogy úgy sikerült nekik. Tudom, hogy a ciklus végén vagyok, de valamikor úgyis el kell kezdenem, ha már eldöntöttem. Nem tudom, hogy jó-e ha a hőmérő keresgélése után 5 perccel 36,8-at mértem. 164.es
2012. okt. 25. 10:16
172/281 A kérdező kommentje:
Legyen a hőmérő mindig elérhető helyen :-)! Nagy a csand csajok!! hogy vagytok akik a tesztre vártokÉs hogy vagytok Era és Kia és a másik 2 pozi tesztes kismamik???
Én jól vagyok, bár érzem, hogy már lakik valaki odabenn. Sokkal fáradékonyabb lettem, és mivel a lányomat még mindig sokat kell emelgetnem, így a hasam is fájdogál ilyenkor. Néha-néha iszonyatosan rámtör a hányinger, de szerencsére nem egész napos. Első terhességem nagyon nehéz volt ilyen szempontból. A 7.héttől a 16. hétig szinte semmi nem maradt meg bennem. Örülnék, ha ez a terhességem nem erről szólna, de ha ilyen lesz, akkor is kibírom valahogy. Lényeg, hogy van kiért "szenvednem" :). Dokihoz még nem megyek, 5-6 hetes lehetek még, ezért várok még egy keveset. A nagy hírt egyelőre csak a férjem tudja, majd idővel megtudják a nagyszülők is. Előbb szeretném, ha lát egy doki. Röviden ennyi magamról/magunkról.
Mindjárt itt a november, Csajok! Új hónap, új remény! Drukkolni fogok Nektek nagyon!!! :)
Kia
2012. okt. 26. 12:53
174/281 A kérdező kommentje:
Köszi a választ Kia! Nem törvényszerű, hogy most is hányingered lesz, sőt tuti elkerül, azt kívánom neked! :-) talán most kisfiú lesz !!! Vigyázz magadra, magatokra!
2012. okt. 26. 16:24
2012. okt. 27. 12:29
Sziasztok! Még nem jött meg a menzim, de tegnap délután meg este, halvány barnás folyás volt, pont olyan mint eddig, csak eddig teljesen fehér volt, most meg nagyon halvány barna, tegnap kétszer meg ma reggel volt egyszer. Nem tudom ez mi lehet, de biztos nem jelent túl sok jót. Szerintetek mi lehet? Most nem jött össze a baba vagy már itt az elején valami baj van? Az előző hónapban 3 napig barnáztam mire megjött rendesen, de az nem ilyen volt hanem rögtön sötétbarna volt és több. Nem tudom merjek-e még reménykedni vagy most mi van? Lehet megjött pár nap múlva majd írok! Veletek mi van? start5
2012. okt. 28. 10:24
178/281 A kérdező kommentje:
szia Böbe! hogy vagy ma??? lehet ám baba a dologban, minnél hamarabb szerezz egy tesztet! Ha a közeledben lennék adnék neked, de nem tudok :-), írj hogy mi van veled!!! Start 5- hát neked se ártana :-) egy tesztelés. Tudom ez a bizonytalanság az örületbe kergeti az embert, szerezzetek tesztet!!! És nagyon drukkolok nektek! Nekem a napokban lesz újra peteérésem vagyis nagyon remélem. Írjatok lányok!!!
Köszi, igyekszek tesztet szerezni. Remélem lesz peteérésed és meg is fogan a babád! Nagyon szorítok! start5
2012. okt. 28. 11:46
Csajok, remélem jól látok(látunk a párommal) de azthiszem van egy halvány pozitív tesztem, mára nem várom, és még nem is jött meg, kedden újra tesztelek, addig szorítsatok!!
Sz.
2012. okt. 28. 12:19
Kapcsolódó kérdések: