Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
:) Én voltam anno a kérdést kiíró!Azóta írtam is, hogy pozi lett a tesztem,DE túl korán, azóta negatív így fogalmam sincs, hogy jövő héten megjön e vagy sem...
2012. okt. 12. 21:23
2/281 A kérdező kommentje:
Ó szia, nagyon örülök neked, én minden nap követtem a kérdésedet. Most is nagyon kíváncsi vagyok, jó kis csapat volt a múltkori is! Sajnálom, hogy a múlt hónap nem sikerült. Hol volt a baj? Sajnos nekem az a kérdés cakli-pakli eltünt :-(. Van görbéd? Mikorra nem várod most? Én 21.-én tesztelek és ez lesz a 3. hónap próbálkozásunk a kistesóra. Hajni voltam.
Sziasztok! Ha nem gond csatlakoznék! Én okt.27-re nem várom! Mi is a kistesóra gyúrunk és ez a második próbálkozos hónapunk! Mindenkinek szorítok! start5
2012. okt. 12. 22:13
Hahó! Jövök gyarapítani a tábort. Én 22-23-a körülire nem várom.Ez lesz a 4. hónapunk. Nagyon-nagyon szeretném,ha pozitívan zárulna ez a hónap. Szorítsunk egymásért lányok!
2012. okt. 12. 23:32
Sziasztok Lányok! Én is csatlakozom a csapathoz. Okt. 22.re nem várom. A kistesóra gyúrunk, ez az első próbálkozós hónapunk. Első bsbánk a 2. hónapban összejött, remélem a kistesó is igyekezni fog! Drukkoljunk együtt Lányok!!! Kia
2012. okt. 13. 08:15
Sziasztok. Én is jönnék,ha nem baj!Én 22-25 közé tenném a nemvárt napját. Kis tesó lenne,már van egy 3.5 éves kisfiam. Február óta próbálkozunk. Én már befejeztem a hőmérőzést,az ovu tesztet,meg minden ilyesmit. A ciklus.hu-ra csak a szexet írom be. Addig is írjunk ide,hogy ki mit érez. Mi más,mint eddig volt. Minden jót!
2012. okt. 13. 08:15
Sziasztok, én 28.ra nem várom és tegnap volt ovum, nagyon szerelmes nap volt ;) reménykedem, és hajrá mindenkinek!!!
2012. okt. 13. 09:40
Sziasztok! Én okt.16-ra nem várom.Sajnos a múlthónapban volt egy spontán vetélésem :-( de legalább nem kellett művi befejezés. Remélem sikerül,ő lenne a 3. gyerkőc.
Szorítok mindenkinek,hogy mihamarabb sikerüljön :-)))
2012. okt. 13. 10:35
Szia Böbe vagyok! Én elméletileg 24.-ére nem várom, ami pont a szülinapom. Hát nekem kicsit húzós volt az eddigi ciklusom , mert inszem lett volna, de túlstimuláltak. A doki azt mondta, hogy ha kibírjuk akkor a mihamarabbi felépülésem érdekében ne próbálkozzunk élesben. Hát mi próbáltunk szót fogadni, de 2-ből kétszer kiszakadt a gumi. A dokim mondta, hogy ha babásodok, akkor neki nem lesz baja, csak nekem fog tovább fájni a jobb petefészkem. Ovum a 11. és 13. napon volt. Tegnapi uh-n 17mm-es volt a méhnyálkahártyám, még soha nem volt ilyen vastag. A görbém így alakul: [link]
Mindannyiunknak nagyon drukkolok! (bocs kicsit hosszúra sikeredett)
2012. okt. 13. 14:03
10/281 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Örülök, hogy vannak új csajok a fronton, és a régieket is üdvözlöm! Akkor úgy néz ki, hogy én kezdem a tesztelést, mert nekem 21.-re nem kellene, hogy megjöjjön :-)! Böbe szép a görbéd! Túlstimuláltak? Reméljük a legjobban jössz ki belőle. Még 8 nap és tesztelhetek, nagyon izgi, annyira bízom ebben a hónapban. Itt a görbém:
[link] . Szerintetek? Múlt hónapban nagyon magas volt a hőm, pajzsmirigyes vagyok, de szedem a gyógyszerem.. mégis. Lányok felraknátok a görbéteket ti is? A múlt hónapban nem is tudom mennyien voltunk összesen, de azt hiszem 2 vagy 3 pozitív teszt lett, egy tuti, akik most itt vannak azok közül ha mindannyiunknak nem is, de párnak sikerülni fog :-). Én szorítok mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések: