Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gyöngyi vagyok én nem várom 16.-ára.Sajnos nincs görbém,mert van egy 10hós babám akihez még fel kell kelni éjszaka többször is és változó a reggeli ébredése is :P

Csak napközben tudom mérni,ami normál esetben 36,8-36,9

Most olyan 37.1-37,3 között mozog.

Az előző terhességemnél (ami sajnos elment) 37 volt napközben.

Remélem lesz babó :-))

Most rendeltem a Vateráról 10 db tesztet,ami ha minden igaz kedden itt lesz.

2012. okt. 14. 08:58
 22/281 A kérdező kommentje:
Mindenki nyugodtan kapcsolódhat, a lényeg, hogy októberre nem várjuk! Hát nekem nem nagyon akar felívelni a görbém :-(, még 7 nap nem tudom, hogy fogom kibírni a tesztelésig. Ti hogy vagytok?
2012. okt. 14. 14:55
 23/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én eddig olyan jól bírtam. Most voltam vendégségben a párom unokatesójánál, akinek a felesége 22 hetes terhes. Nem is akartak még babát, de becsúszott, így megtartották. Én meg sírógörcsöt kaptam. Haza kellett jönnöm. Úgy szégyellem magam, de kiakadtam. Miért ilyen gonosz a világ?

Böbe

2012. okt. 14. 15:24
 24/281 A kérdező kommentje:
Ó Böbe most írtam a másik kérdésedre! Olvastam, hogy túlstimuláltak? Biztos jó dokihoz jársz? Képzeld nekem anno a nővérem mondta, hogy annyit híztam lehet pajzsmirigyes vagyok, a dokim leszólt és én meg neten utánanéztem, hogy mi lehet velem , erre elkezdtem jódot szedni és 2 hét kúra után terhes maradtam. A dokimhoz visszamentem és az arcába vágtam, hogy terhes vagyok, nekem volt igazam, ő meg sz@rba se vett. 7 év ment el így, mert egy idióta volt az orvosom :-(. Mi történik most ha túl vagy a stimuláláson? Azért esélyes a hónap? Vagy ikrek lesznek???
2012. okt. 14. 15:49
 25/281 A kérdező kommentje:

Tina! megtaláltam a régi kérdést, de ott nem írtad, hogy lett pozi teszted! Mikor lett az? Egyébként nekem is olyan erős fájdalommal jött meg a mensim, mint még soha.

azt hittem leszakad a derekam.

2012. okt. 14. 15:52
 26/281 anonim ***** válasza:

Nemvárt előtt 8 nappal lett pozi a Corax teszt aztán rá két napra a clearblue full negatív és a mai is az de ma 25-ös Intimeddel csináltam és most délután.Én viszont tutira azt érzem, hogy nekem ez a hónap ennyi, megfog jönni szerdán...

Tina

2012. okt. 14. 16:22
 27/281 A kérdező kommentje:
Én megfogadtam ha törik ha szakad, nem tesztelek a 28.napom előtt! Várd meg te is a szerdát egy újabb teszttel, korai még a mostani tesztelés!!!! bár nézegettem a babatervező.hu-n vannak piszok jó görbe példák, ott láttam hogy sokaknak az ovu után 12 nappal már kimutatja a teszt! Sőt vannak szokatlan hőgörbék is, ajánlom nektek nézzetek rá!!! egy kis biztatás mindenkinek, bármikor bejöhet kb ennyire :-)))
2012. okt. 14. 17:01
 28/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Már kb a 3. nap, hogy szurkál a petefészkem. Tegnapelőtt viszonylag erős szúrást éreztem a méhemnél is. Istenem, bár beágyazódás lenne!:)

Tina, a nemvárt előtt 8 nap az nagyon korai.. Biztos nem csak szellemcsík volt?

Böbe, a jódról én is jókat hallottam!

HAjrá mindenkinek, szép estét.

(jön a Párom, mennem kell:P )

2012. okt. 14. 21:01
 29/281 anonim ***** válasza:
Ja, Era voltam, jó reggelt..:)
2012. okt. 15. 07:10
 30/281 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én semmit nem érzek :-( Igaz,múlt héten 3 napig szurkált a méhem és hulla fáradt voltam.De elmúlt.

Nem nagyon hiszem,hogy összejött....

Gyöngyi

2012. okt. 15. 08:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!