Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Sziasztok! Gyöngyi vagyok én nem várom 16.-ára.Sajnos nincs görbém,mert van egy 10hós babám akihez még fel kell kelni éjszaka többször is és változó a reggeli ébredése is :P
Csak napközben tudom mérni,ami normál esetben 36,8-36,9
Most olyan 37.1-37,3 között mozog.
Az előző terhességemnél (ami sajnos elment) 37 volt napközben.
Remélem lesz babó :-))
Most rendeltem a Vateráról 10 db tesztet,ami ha minden igaz kedden itt lesz.
Sziasztok, én eddig olyan jól bírtam. Most voltam vendégségben a párom unokatesójánál, akinek a felesége 22 hetes terhes. Nem is akartak még babát, de becsúszott, így megtartották. Én meg sírógörcsöt kaptam. Haza kellett jönnöm. Úgy szégyellem magam, de kiakadtam. Miért ilyen gonosz a világ?
Böbe
Tina! megtaláltam a régi kérdést, de ott nem írtad, hogy lett pozi teszted! Mikor lett az? Egyébként nekem is olyan erős fájdalommal jött meg a mensim, mint még soha.
azt hittem leszakad a derekam.
Nemvárt előtt 8 nappal lett pozi a Corax teszt aztán rá két napra a clearblue full negatív és a mai is az de ma 25-ös Intimeddel csináltam és most délután.Én viszont tutira azt érzem, hogy nekem ez a hónap ennyi, megfog jönni szerdán...
Tina
Sziasztok!
Már kb a 3. nap, hogy szurkál a petefészkem. Tegnapelőtt viszonylag erős szúrást éreztem a méhemnél is. Istenem, bár beágyazódás lenne!:)
Tina, a nemvárt előtt 8 nap az nagyon korai.. Biztos nem csak szellemcsík volt?
Böbe, a jódról én is jókat hallottam!
HAjrá mindenkinek, szép estét.
(jön a Párom, mennem kell:P )
Sziasztok! Én semmit nem érzek :-( Igaz,múlt héten 3 napig szurkált a méhem és hulla fáradt voltam.De elmúlt.
Nem nagyon hiszem,hogy összejött....
Gyöngyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!