Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
31/281 A kérdező kommentje:
[link] ez a mai görbém. szerintetek? tegnap tompán fájt a hasam alja és ma magasabb volt a hőm. még 6 nap!!!! akinek 16.-án nem kéne megjönnie, nem csinált mégis tesztet? kíváncsian várjuk szerintem :-) az eredményt!
32/281 A kérdező kommentje:
Gyöngyi te nem várod holnapra!!! légyszi írd meg mi lesz az eredmény!!! Nekem az első lányomnál semmi tünetem nem volt, csak miután már 3 napja a nemvárt nap után voltam! bármi lehet!!!
Sziasztok! Kedves kérdező szép a görbéd. Az enyém ilyen: [link]
A leesés, a tegnap délutáni program miatt lett szerintem. A párom megjavította a quadomat, meg előszedte az ő krossz motorját, megittunk 2-2 limbót és kihajtottuk az összes benzint belőlük, utána huncutkodtunk egyet :) és észre sem vettük, hogy hajnali 2, mikor elmentünk aludni. Régen nem éreztem magam ilyen jól :) Megfogadtuk, hogy mostantól visszaállunk a régi kerékvágásba, járunk dokihoz, de nem nagyon kattogunk a témán. Azt azért nem fogom kibírni, hogy ne olvasgassak itt kérdéseket! :)
2012. okt. 15. 10:28
2012. okt. 15. 10:29
35/281 A kérdező kommentje:
Böbe teljesen jó a görbéd, ha van időd nézd meg itt a babatervező.hu-n, hogy milyen görbék vannak. Én már nem aggódok ha nem megy fel vagy leesik a görbém. Az jó ha ki tudtok kapcsolódni, ez mindenkire ráférne. Ha ez a hónap sikerül kislányod lesz szerintem. Nekem az első babám hasonlóan jött össze :-) És amíg nem jön meg a mensid addig van remény ebben a hónapban, légyszi majd írd meg a teszted eredményét!!!
Sziasztok, én vagyok az aki 28.ra nem várja, és pénteken volt ovum, ami elég korai, de azt mondják elöfordul... szoval azota minden nap enyhén érzem a jobb petefészkem, fájdogál vagyis inkább szúrkod ha többet mozgok, szerintetek mitöl lehet, mert nem vagyok se felfázva vagy ilyesmi, de ilyet még nem éreztem... Hajrá mindenkinek! Sz.
2012. okt. 15. 10:40
37/281 A kérdező kommentje:
Szia S! Ovulációkor vannak nők akik éreznek némi fájdalmat, mondjuk én akkor szoktam de csak egy rossz mozdulatnál jön elő és pár másodpercig tart- ülőhelyzetben elfordítom a törzsem.... ! Ha napokig fájdogál az lehet ciszta, :-( ami nem vészes, állítólag egy vízzel teli hólyag ami tüszőéréskor keletkezik. Nekem ilyen volt fiatalon évekig, volt olyan durva is, hogy reggel felálltam és bokáig végigcsorgott a víz belőlem. Dokitól tudom mert még aznap elmentem hozzá és ő mondta, hogy na ez az előző ciszta volt ami kidurrant mert most nincs meg ez a ciszta... Aztán a franc se tudja, mert az én dokim nem volt egy nagy ész akkoriban. Azért ha napokig fáj még, nézesd meg magad egy nődokival.
Egyszer volt már egy cisztám ami kifakadt és véreztem egy napig, de akkor nem éreztem az égvilágon semmit... abban reménykedek hogy hátha bejutott egy kis katona és esetleg érzek valami beágyazodást vagy kitudja, második hónapja próbálkozunk, nem hömérözök még meg semmi tapasztalatom sincs ezen a téren csak nagyon szeretnék kisbabát és már mindent tünetnek magyarázok.... Volt már olyan hogy valaki érezte a tüszörepedést vagy a beágyazódást?
2012. okt. 15. 11:39
Szia Sz.!
Nekem is hasonló tüneteim voltak az előző menszi vége és az e havi ovu között. Jó pár napig eltartott ez a fájdalom, aztán ahogy vége lett az ovunak, ez is megszűnt. Eddig ilyet nem tapasztaltam az előző hónapokban (igaz, ez az első nemvédekezős hónapunk).
Nem tudom mi lehetett, már gondoltam, ha nem szűnik meg, orvoshoz megyek. Aztán magától megszűnt.
Pontosan egy hónappal ezelőtt voltam nődokinál, látott néhány kis méretű cisztát a petefészkeimben, amik már az első terhességem előtt is ott voltak, csak többen. Azt mondta, ezek nem okoznak gondot, mert kicsik. Most végül is nem tudom, hogy ők voltak-e a fájdalmam okozói vagy valami más.
Kia
2012. okt. 15. 13:05
8 nappal a nemvárt előtt reggeli tesztből a Corax halvány pozi délutáni aznapi clearblue is halvány de látható pozi, azóta folyamat negatív még a digitális is.Ma is az volt pedig mikor babás voltam 4 nappal kimutatta a nemvárt előtt a digi clearblue!Nekem tuti megfog jönni szerdán csajok-én érzem, de nektek Nagyon Drukkolok!ű
Tina
2012. okt. 15. 14:34
Kapcsolódó kérdések: