Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Jaj, ne mááár...:( Remélem gyorsan visszaugrik az a hő, és nem jön meg!! Én tegnap még mindig nem vettem tesztet, majd csak ma, és holnap reggel, ha fent marad a hőm, akkor megcsinálom. Egy hős vagyok, hogy kibírtam...:D Ma már 37.0-án vagyok..:O
Az előző havim ilyen:
Szorítok mindenkinek, akinek van még tesztelési lehetősége októberben!! Akinek nincs, annak meg novemberre!!!!!! :*
Era
Amúgy tegnap bepötyögtem a fertili-be is az adataim és ott is 3-ra húzza be az ovut, csak egyel lentebb rakja a cover line-t.
Jaj, de izgulok...:)
Era
Sziasztok! Nekem biztos meg fog jönni! Ne nevessetek ki, de van egy furi előjele a mensimnek. 2 Napig az álmodom, hogy szülök, egy szép kislányt, 3. napra mindig megjön. Ez 2 éve mindig így van. Éjszaka megint előjött ez az álmom, úgy hogy nekem szombaton meg fog jönni.
Azért mindenkinek nagyon drukkolok!
Böbe
Sziasztok Lanyok!
Hajni, Bobe! Ne csuggedjetek el, amig nem jon meg addig meg van remeny! :-)
Era! Valoban jok a kilatasaid a hogorbed szerint! Remelem sikeres lesz ez a honapod!
Nagyon drukkolok Nektek! Varom a holnap reggelt, tudassatok mi ujsag, jo?
Nekem nincs hogorbem, nem tudom megoldani a homerozest a kislanyom mellett. Ovutesztet sem csinaltam, a testem jelzeseit figyeltem csak. Ha nem sikerul, jovo honaptol ovutesztelek.
Este lefekves elott elmultak a gorcsok. Most csak egy pici szurkat erzek. A hasam napok ota puffadt, a melleim is meg mindig duzzadtak. Meg van 3 napom a nemvartig. En sem vettem tesztet es nem is akarok egyelore, nehogy kisertesbe essek es egyet csinsljak.
Majd csak akkor veszem meg, ha nem jon meg es tesztelni fogok.
Sok szerencset nektek Csajok!!! :-)
Hát, volt egy pár hónap, amikor pozihoz hasonló teszteket produkáltam, és tényleg látható volt rajta valami halványan, mert a Párom is látta, de mégsem voltam babás. Így úgy döntöttem, hogy ha törik, ha szakad kivárom a nemvárt napját.
Böbe, nem nevetünk ki. Én rendszerint +-al álmodom és ikrekkel. Mondjuk nem a mensi előjele, de gyakran álmodom babákkal.
Kia, nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg!!:) Nekem már ritkán szúrkál a hasam, volt egy pár nap, amikor rendszeresen éreztem, tegnap éppen-hogy. A cickó duzzadás az jóó!:) Mensi előtt is szokott lenni?
Era
nézétek meg itt a példagörbéket! ezek után minden bíztató. Nekem is volt sok kétértelmű teszten, és a clearbluenak azért örültem, mert ott nem lehet beképzelni csíkokat, mint ahogy én is sokszor odaláttam, hogy két csík van. nos ennél a tesztnél vagy kereszt van vagy nincs :-). Nekem az x-epil mindig olyan kétes, én mint ha látnék extrahalvány csíkot, de csak a fény különböző szögeiben... a kazettás tesztek is jók, mert ott még sose láttam mást csak az egyértelmű eredményt. Valójában sok nő kora terhesen elvetél, csak régen nem volt divatban ennyire a házi tesztelgetés és ugye nem is tudtak róla, hogy baba volt a pociban... egyenlőre mensimnek jele nincs. tudja valaki, hogy a barnázsát hogyan kell bejelölni a ciklus.hu-n? én sajnos csak egy vérfoltot tudtam, ami pesrze nem igaz, mert az barna volt ...
Nem szokott gorcsolni a hasam es a cicim sem szokott megvaltozni menszi elott. Evekkel ezelott volt egy olyan idoszakom, hogy napokkal menszi elott mar megduzzadtak a cicijeim es iszonyatosan fajtak. Aztan elmult ez az idoszak. Azota mar eltelt tobb mint 3 ev es ilyet eddig nem tapasztaltam. Koszi Era a drukkolast!
Amikor a kislanyunkat terveztuk en is iszonyatosan figyeltem a jeleket. Elso probalkozos honapunkban folyton az interneten bongesztem a terhestuneteket es addi jutottam, hogy mindenfele terhes tunetet produkaltam. Szinte 100% biztos voltsm, hogy terhes vagyok. Csinaltam tobbfele tesztet, persze mind negativ volt. Kesett ket hetet a menszim (soha nem kesett ennyi), aztan iszonyatos nagy gorcsokkel es verzessel megjott, ami szinten nem volt nalam jellemzo.
Ekkor ert az elso hatalmas csalodas a fals tuneteimmel kapcsolatban. Ekkor ugy dontottem, hogy valtoztatok a hozzaallasomon. Kov. honapban csak egyutt voltunk es probaltam elterelni a figyelmemet errol a dologrol. Nem figyeltem annyira a testemet, nem kepzelodtem es nem is teszteltem. Mar kesett 1 hetet, amikor teszteltem. Akkor is csak azert, mert fajt a torkom es gyogyszert akartam bevenni. Elobb gondoltam csinalok egy tesztet, ha veletlenul.+ lesz, ne artsak vele a bsbansk. Es egy hatalmas + lett. :-)
Most is probalok igy allni a dolgokhoz. Egy piciket megis sikerult ebben a honapban ragor
Bocsi, itt a folytatas
szoval: ragorcsolni, de ha most nem sikerul, kov. honapban meg lazabbra veszem.
Kia voltam
( telorol irtam, azert ment 2 reszben az irasom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!