Hol van az a csapat akik nem várják október végére?
Ne csüggedj Hajni! Én mindkét fiamnál barnáztam. A kicsivel 8-12 hétig. De 3*2 utrogestan segített :-)
Ez még nem biztos,hogy baj!Lehet még babó. Szorítok :-))))
Gyöngyi
Gyöngyién nekem volt a lányom előtt 2 hónappal már egy spontán vetélésem de azt a pajzsmirigyem okozta. Most kezelnek, ezért reménykedtem, hogy nem kell megint 7 éávet várnom, hogy teherbe essek. Nekem sajnos minden hónap egy rámálom kudarc, mert az a sok év negatív teszt, komolyan írom, olyan csalódás volt az életem. Aztán a párommal összeköltöztünk és azt mondtam, akkor boldogok leszünk gyerek nélkül is... és akkor már bent volt a pocakomban a kislányunk. Nagyon nehéz szülésem volt, sokáig hónapokig nem bírtam sírás nélkül rágondolni. Biztos az agyammal van valami, rettegek tudatalatt a szüléstől? Anno azt mondtam, hogy legközelebb mélyaltatásban csak. Persze rá egy évre már akartam kistesót és most is rendesen szülnék, attól függetlenül, hogy szó szerint elrepedt a végbelem, akkorát rántott a doki miközben kihuzta a lányomat belőlem...
nem akart hazaengedni csak akkor ha tudom szabályozni a székletemet, szerencsére rendesen összevarrt, ennek már nyoma sincs, bár hónapokig wc-közelben tartózkodtam. Gondoljátok most azért nem sikerül mert hamarosan költözünk és én annyira nem akartam nagy pocakkal költözni? Meg télen? Néha van egy olyan érzésem, a baba majd akkor jön ha beköltöztünk az új otthonunkba. Ne haragudjatok, hogy ennyit írok, de nincs aki megértene most, külföldön élek, csak pár ismerős vesz körül, és senki sem babatémában érdeklődik nálam... Szóval nekem most ti vagytok a biztató csapat! És én is nagyon átérzem amikor valaki babára vágyik és nem akar jönni.
Én mára nem vártam, de a Corax teszt negatív.Szerintem holnap holnap után tuti megjön.
Tina voltam
:( Tina szorítok a mielőbbi babázáshoz!
Hajni (kérdező), teszteltél végül ma? Én annyira szeretném, hogy összejöjjön a kistesó!!!
Nekem ma is 36.9 a hőm. Ennyi eddig sosem volt, most meg ez a második nap. Ráadásul nem cikk-cakkban megy a görbém, ahogy a múlt hónapban, hanem 2 napig volt ..7, 2 napig ..8 és most a második napja ..9.
Era
Talán ez a 6. hónap sikeres lesz?!
Hát, tegnap majdnem vettem egy tesztet, de végül meggondoltam magam. Holnap úgyis muszáj leszek, mert szombaton minden zárva. Nagyon nehéz volt megállni, de sikerült..:D Ha lett volna itthon nekem is tesztem, tuti nem bírom ki..
Azt nem tudom, hogy a clearblu milyen érzékenységű, én x-epilt vagy egy másikat, aminek nem tudom a nevét, de van hozzá kis tálka is, azt szoktam venni a dm-ben.
A predictor és a medlab már volt, hogy becsaptak, így azt nem veszek.
Era
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!