Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hol van az a csapat akik nem...

Hol van az a csapat akik nem várják október végére?

Figyelt kérdés
Nem találom az új kérdést tőletek, pedig szeptemberben több mint 55 választ válaszoló szorított egymásnak, Böbe, Pipe, Hajni... rémlik valakinek?
2012. okt. 12. 21:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/281 anonim ***** válasza:
100%

Ne csüggedj Hajni! Én mindkét fiamnál barnáztam. A kicsivel 8-12 hétig. De 3*2 utrogestan segített :-)

Ez még nem biztos,hogy baj!Lehet még babó. Szorítok :-))))

Gyöngyi

2012. okt. 17. 16:58
 62/281 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, rendesek vagytok! Egyenlőre nem vérzek, és barna sincs. Viszont csináltam egy tesztet ami negatív :-(. Fáj a hasam, elég erősen, akár mensi előtt. A hőm fent van és szombatra nem várom, addig még bármi lehet igazatok van. Bár én már úgy érzem, hogy mégse sikerült.
2012. okt. 17. 17:08
 63/281 A kérdező kommentje:

Gyöngyién nekem volt a lányom előtt 2 hónappal már egy spontán vetélésem de azt a pajzsmirigyem okozta. Most kezelnek, ezért reménykedtem, hogy nem kell megint 7 éávet várnom, hogy teherbe essek. Nekem sajnos minden hónap egy rámálom kudarc, mert az a sok év negatív teszt, komolyan írom, olyan csalódás volt az életem. Aztán a párommal összeköltöztünk és azt mondtam, akkor boldogok leszünk gyerek nélkül is... és akkor már bent volt a pocakomban a kislányunk. Nagyon nehéz szülésem volt, sokáig hónapokig nem bírtam sírás nélkül rágondolni. Biztos az agyammal van valami, rettegek tudatalatt a szüléstől? Anno azt mondtam, hogy legközelebb mélyaltatásban csak. Persze rá egy évre már akartam kistesót és most is rendesen szülnék, attól függetlenül, hogy szó szerint elrepedt a végbelem, akkorát rántott a doki miközben kihuzta a lányomat belőlem...

nem akart hazaengedni csak akkor ha tudom szabályozni a székletemet, szerencsére rendesen összevarrt, ennek már nyoma sincs, bár hónapokig wc-közelben tartózkodtam. Gondoljátok most azért nem sikerül mert hamarosan költözünk és én annyira nem akartam nagy pocakkal költözni? Meg télen? Néha van egy olyan érzésem, a baba majd akkor jön ha beköltöztünk az új otthonunkba. Ne haragudjatok, hogy ennyit írok, de nincs aki megértene most, külföldön élek, csak pár ismerős vesz körül, és senki sem babatémában érdeklődik nálam... Szóval nekem most ti vagytok a biztató csapat! És én is nagyon átérzem amikor valaki babára vágyik és nem akar jönni.

2012. okt. 17. 17:16
 64/281 anonim ***** válasza:

Én mára nem vártam, de a Corax teszt negatív.Szerintem holnap holnap után tuti megjön.

Tina voltam

2012. okt. 17. 19:33
 65/281 A kérdező kommentje:
Sajnálom Tina, reménykedjünk minnél hamarabb sikerül neked is! Régóta próbálkoztok?
2012. okt. 17. 19:37
 66/281 anonim ***** válasza:
100%

:( Tina szorítok a mielőbbi babázáshoz!

Hajni (kérdező), teszteltél végül ma? Én annyira szeretném, hogy összejöjjön a kistesó!!!

Nekem ma is 36.9 a hőm. Ennyi eddig sosem volt, most meg ez a második nap. Ráadásul nem cikk-cakkban megy a görbém, ahogy a múlt hónapban, hanem 2 napig volt ..7, 2 napig ..8 és most a második napja ..9.

Era

Talán ez a 6. hónap sikeres lesz?!

2012. okt. 18. 07:16
 67/281 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap nagyon fájt a hasam, ezért reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett, de szombatig bizakodok. Nincs barnázás sem és a hasam alja sem fáj. X-epil tesztet vettem a dm-ben, hát 25-ös érzékenységű, nem tudom mennyire megbízható, bár nem ezzel kéne vígasztalnom magam. Még van egy clearbluem a szekrényben :-) az azt hiszem 20-as hcg-t mutat ki ugye? Tudja valaki? Era, nekem is maradt a hőm 37!!! Mensi napján szokott leesni, addig van remény! Hogy bírod ki szombatig Era??? Látod én megfogadtam és nem tartottam a szavam, bár a barnázsától beparáztam és a hasfájástól... Többiek hogy vagytok?
2012. okt. 18. 08:38
 68/281 anonim ***** válasza:
100%

Hát, tegnap majdnem vettem egy tesztet, de végül meggondoltam magam. Holnap úgyis muszáj leszek, mert szombaton minden zárva. Nagyon nehéz volt megállni, de sikerült..:D Ha lett volna itthon nekem is tesztem, tuti nem bírom ki..

Azt nem tudom, hogy a clearblu milyen érzékenységű, én x-epilt vagy egy másikat, aminek nem tudom a nevét, de van hozzá kis tálka is, azt szoktam venni a dm-ben.

A predictor és a medlab már volt, hogy becsaptak, így azt nem veszek.

Era

2012. okt. 18. 08:49
 69/281 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon szép a görbéd, láttam másik kérdésnél, bárhol felismerem a kis piros pontról a 36.5 hő miatt :-). Ha most nem sikerül az lesz az első hogy suschit rendelek, eszek hozzá vagy fél kiló gyömbért, másnap steaket jó véresen ( nincs védetségem a toxoplazmozis ellen), iszok majd red-bullt is és még nem is tudom mit fogok enni ami káros lenne terhesen vagy veszélyes . Ó egy pohár alkohol....talán még... Era a görbéd alapján nagyon tuti ez a hónap. Mióta próbálkoztok?
2012. okt. 18. 08:59
 70/281 anonim ***** válasza:
100%
Én is sajnálom Gyöngyi, neked is meg mindenkinek fel a fejjel! Mindenkinek nagyon szorítok a pozi tesztért! Én is igazán tudom milyen babára várni! A lányom most lesz okt.27-én 2 éves, pont a szülinapjára nem várom a menzit, Úgyhogy duplán várom azt a napot! De sajna ő előtte volt 2 spontán vetélésem, mind a 2-nek missed ab lett a vége, mind a 2ször 3 hónap várakozást javasoltak, amit ki is vártunk, pedig nagyon nehéz volt, mindig egyre nehezebb. aztán szerencsére jött a picur! Aztán elkezdtünk próbálkozni a kistesóval tavaly novemberben, 6 hónap mire összejött, majd sajnos úgy mint az első 2-t a 9. héten őt is elveszítettük, idén május 19én volt a 3. missed ab-om. Újabb hosszú 3 hónap következett. De most már legalább a lányom erőt adott, de ez mindenhogy borzasztó! A nyár a vizsgálatokról szolt(volt minden: hormonvizsg., genetika, innunólogia stb.)S meglett a baj! Nálam, immunológiából! Antifoszfolipid szindrómám van! Ami azt jelenti, hogy túl gyorsan alvad meg a vérem, s ez főleg a terhesség elején magzatelhaláshoz vezet, mert könnyen elzáródhatnak a hajszálerek és nem kap oxigént a magzat! Okozhat bajt később is, sőt koraszülést is ez a betegség! A lányunk nekünk maga a csoda! Gyönyörű csoda! Most vérhígító tablettát szedek, s amikor terhes leszek, injekcióznom kell magam, mind a 9 hónapon át hasfalba, bőr alá! Ilyent még nem csináltam, kicsit félek tőle, de mindent a babáért! Még 9 nap a nem vártig, olyan soknak tünik, olyan jó lenne már tudni, hogy sikerült-e! Mert hisz most ez a második próbálkozós hónapunk, de összeségében már tavaly november óta várunk rá!
2012. okt. 18. 09:10
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!